• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

no ale my słonko termin mamy dość póżno, ja mam na 20, Ty chyba coś koło Dnia Matki, więc mamy czas:-)

a potem i my będziemy narzekać i biegać, czy to już czy nie już?

reklama
Własnie napisałam do Confi smsa, więc moze odpisze, to Wam dam znać:tak:

Dziewczynki (zwłaszcza swieże mamusie) mam pytanko...
Jakiego płynu do higieny intymnej używacie (zwłaszcza po porodzie):confused: Ja mam z ZIAJI i niestety jakby mnie uczulal czy cos, bo odkad go uzywam, mam opławy:baffled:

A teraz zauważyłam wypływ dziwnej substancji (to nie sluz, bardziej jakby woda)... Jest koloru mleka, ale bardziej pod żółty kolor i wodniste... Dużo tego i zstanawiam sie czy to nie fragment czopu:confused: Mały mnie dzisiaj strasznie na dole nawala 'z główki' więc może coś 'ruszył':confused:
A oto My z dzisiaj:

imagination- kochana wiesz ten czop to jest taka galaretka, nie jest wodniste mi jakis czas temu odeszla czesc czopu i taka wlasnie galaretke mialam na papierze, a co do płynu to ja tylko uzywam z AA

imagination ja mam cos takiego caly czas i lekarz powiedzial, ze to normalne... do czasu az bedzie jakies brazowe lub bedzie mialo niemily zapach. Powiedzial, ze wydzieliny moze byc duzo wiecej jak jest blizej porodu.

Tak z ciekawosci pytam. Bo pamietam, ze mialas problem z tym. Kupilas wozek?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry