reklama

Mamy majowe 2009

Iwona - nie wiem czy w Polsce kupisz coś takiego... ale tutaj są takie karteczki do prania. wkładasz taką karteczkę na spód bębna, wkładasz ciuszki - i NIC NIE MA PRAWA zafarbować (oczywiście ja nie wrzucam czarnych i czerwonych z białymi, ale no jakieś kolorowe z białymi to już tak).
są różne rodzaje tych karteczek - do białych (by się ładnie wybieliło), do kolorowych (by koloru nie złapało) i ostatnio weszło właśnie do czarnych ubrań (tak byś mogła czarne z jasnymi prać).
kurcze naprawdę to jest rewelacyjne :tak:

reklama
barmanka - pisalam ci ze mozna stosowac nospe, a co do porodu to musi byc pelne 40 tygodni
och przepraszam....nie zauważyłam :zawstydzona/y: wczoraj naprawdę źle się czułam, jeszcze nigdy mi tak brzuch nie twardniał... i to cały dzień...bolało mnie jak diabli :-( skupić się na niczym nie mogłam....

dzięki za odpowiedź :*

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :-) a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

co koloru włosków to Tomaszek urodził się z czarnymi włoskami a w ciągu roku zrobił się z niego blondynek :-) zresztą kolor oczu i włosów możemy dziedziczyć na kilka pokoleń wstecz nawet po popra pra pra pra itd... dziadkach

ja z jednej strony chciałabym mieć takie podejście do siebie na stare lata i bez komleksów i żenady sciągnąć ciuchy i pokazać się nago... a z drugiej strony, niekonieczni chce być wyzwoloną 70-tką która paraduje z połową cycków na widoku...

ale jedno jest pewne, trzeba o siebie dbać:baffled:

Iwona - nie wiem czy w Polsce kupisz coś takiego... ale tutaj są takie karteczki do prania. wkładasz taką karteczkę na spód bębna, wkładasz ciuszki - i NIC NIE MA PRAWA zafarbować (oczywiście ja nie wrzucam czarnych i czerwonych z białymi, ale no jakieś kolorowe z białymi to już tak).
są różne rodzaje tych karteczek - do białych (by się ładnie wybieliło), do kolorowych (by koloru nie złapało) i ostatnio weszło właśnie do czarnych ubrań (tak byś mogła czarne z jasnymi prać).
kurcze naprawdę to jest rewelacyjne :tak:
Barmanka79 - Ty to jesteś moją skarbnicą wynalazków Irlandzkich... Ile Ty tu mieszkasz? Koniecznie proszę o nazwę tych "karteczek", ja ostatnio dosyć eksperymentuje...i zdarzy mi się upchać z praniem lekko kolorowym coś bardziej intensywniejszego koloru..i w myślach powtarzam..uda się czy się nie uda... :wink:

barmanka kochana nic nie szkodzi ;-)ja wczoraj mialam tak mocne skurcze, ze jak maz dotykal brzucha to sie przerazil bo byl twardy jak glaz, ale co z tego jak z bolu nie wylam, tylko ciezko mi sie oddychalo :baffled: a nospa mi nie pomaga :baffled:

reklama
Wiecie... Chcialabym zmienic sobie tel. No i teraz nie wiem, czy przeniesc numer do innej sieci, czy szukac czegos w Erze. Zastanawiam sie tez, czy jest sens zmieniac abonament. Chyba najlepiej byloby wziasc tel. w jakims mixie....

Chyba zaraz zeswiruje!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry