witajcie Dziewczynki!!!
ja miałam pobudkę o 4:00 - musiałam dopilnować M, żeby wszystko zabrał ze sobą (całe szczęście jedzie z kolegą z pracy, więc w sumie porobiłam im jeszcze jakieś kanapeczki na drogę - skoro tak mu zależy na czasie, żeby jak najszybciej być w domku/na wizycie).
O 9:13 zameldował się, że jest już na miejscu.. We dwójkę pewnie szybciutko zwymiarują te 2 kamienice - i jest szansa, ze bezpiecznie dotrze na czas..
confi - dziękuje Kochana za troskę o mojego M.. często narzekam na niego - ale nie wiem co bym zrobiła, gdyby go obok mnie nie było.. To mój taki Kochany Dzieciak!!! szaleje, jak gdzieś dalej wyjeżdża - no i przerabiam wszystkie czarne scenariusze w przeddzień wyjazdu...
barmanko - nosz.. ja już myślałam, że Ty już będziesz dziś w trakcie akcji "P" - no ale do wieczora jeszcze troszkę czasu ;-)
A pas kupiłam w rozmiarze L - moja psiapsiółka (moich wymiarów, itp. Przytyła tyle samo w ciąży co ja - miała właśnie L - i to nawet w nią ciężko jej się było wbić jakieś 2 tygodnie po porodzie. Na dzień dzisiejszy jest 5 miesięcy po porodzie, ale nadal z niego korzysta). Przed ciążą miałam rozmiar M/L - zależy od ciucha i firmy..
Pas poporodowy Pani Teresa oferuje 5 rozmiarów:
obwód brzucha cm
S 80 - 90
M 91 - 100
L 101 - 110
XL 111 - 120
XXL 121 - 140
ankzoc - Kochana - napewno odezwę sie po badaniach.. ale to będzie pewnie ok. 19:00 - 20:00

))