DZIEN DOBRY!
imagination i sheeppy GRATULACJE! Teraz szybko i zdrowo do domu wracajcie!
barmanka jeszcze w domu?
Ja juz wczoraj wieczorem myslalam, ze przeczytam info o barmankowym bobasku :-) a tu.... Kochana ociagasz sie
Ja bylam wczoraj u Dr. na oddziale. Zrobil USG, ale takie poprostu: "Zobaczymy czy glowa jest na dole" No i zobaczyl. Zaznaczam, ze tylko on, bo ja mialam monitor od siebie ustawiony i nic nie widzialam. Ogolnie wyszlo, ze Julka juz jest tak jak trzeba, czyli

"na nietoperza". Nic wiecej sie nie dowiedzialam, poza tym aparat byl tak stary, ze chyba nie ma opcji zobaczenia wagi dziecka.

Niestety ja sie przez ten tydzien juz na CC psychicznie nastawilam, bo zmiany w ruchach nie czulam..... a tu taka niespodziewajka. Bedzie jednak SN. Troche sie boje, ale mam nadzieje, ze maz bedzie ze mna i jakos to przezyje. Juz dzis mi sie snilo, ze rodze. Jeszcze lekarz kazal mi w przyszlym tygodniu przyjsc na KTG. Pochwalil za wymaz i pozegnal

ALE.... Pozniej maz zabral mnie do sklepu "Bobas" i zabralismy juz zakupy Julkowe. Dodatkow kupil karuzelke nad lozeczko.... Czym mi normalnie zrobil taaaaaaaaaaaaaaaaka przyjemnosc :-) Mowilam Wam, ze raczej musimy sie z kaska szczypac, a on kupil Fisher Price'a za ponad 200zl

Jejuniu... No taka super! Jak mi sie uda zrobic fotki i pozniej zgrac z tego mojego tel. to pochwale sie i meza
Ja jeszcze dzis potajemnie skocze po taka zabawke na klipsie, ktora mozna uczepic do wozka nad dzieckiem.... Co prawda w porownaniu z tymi wczorajszymi zakupami to ja grosze zaplace, ale COS kupie
A! I kupilismy pieluchy. Narazie znalezlismy mala paczke Huggies, a jak bedzie cos z nimi nie tak to maz bedzie lecial do apteki kolo szpitala po inne. Bardzo ciezko teraz kupic pieluchy w malej paczce!

Z reguly to wszedzie JUMBO PACK sa.