krystyna 30
Majowe mamy'09
tIKANIS ale sliczna mala i nawet podobna do Ciebie troche
Uroda po Matce Chrzestnej
pozdrawiam
Uroda po Matce Chrzestnej

pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzidzia chyba czeka na babcie swa zeby byla przy porodzie a mamusia juz w sobote bedzie wiec nie mam co sie martwiccc.... i w sumie sie ciesze ze mama przy mnie bedzie bo w koncu 30kilku letni staz w szpitalu ginekologiczno polozniczym ma wiec tylko sie cieszyc ze niunia nasza na nia czeka hihihih

Narazie spadam bo nie moge usiedzieć.

Ups.. mamy trzymać kciuki "żeby to nie było jeszcze to"(..)spokojnej nocki trzymajckie kciuki zeby to nie bylo jeszcze to!!czekam do 20
no chyba \ze Antosia juz bardzo do nas chce to zrozumiem
ale stres mnie ogarnal niewatpliwy!!!
buziaki i milej nocki

jak sobie życzysz.. ;-)
chciałabym właśnie rodzić bardziej w pozycji stojącej niż leżącej..bo to jest wręcz logiczne, że wtedy jest łatwiej.. a wszędzie mają te łóżka i strzemiona...brrr.. 

i nijak nie potrafię im wytłumaczyć ,ze to mnie stresuje i by dali mi spokój. Mojemu tacie powiedziałam wczoraj dosłownie ,ze wywołuje na mnie presje to odparł bym się przyzwyczaiła bo on i tak bedzie dzwonił .... no i weź tu urodź w takim stresie...
zastanawiam się po co? Potrzeba specjalnego przygotowania na to ,ze zamiast lezec plackiem będe chciała wstać lub spróbowac kucac? Dziwne...no ale zgłosze by mnie potem na siłe nie kładły bo pogryzę...