Confi
Mamusia Damianka :)
Slonko slicznie to wygląda...a jak to zwykle bywa kolor wybierał pewnie facet dla którego to był własnie żółty ..mogę się założyć ,ze jakby wybierała kobitka to byś żółty dostała...
ale nie masz się co przejmować...całośc wygląda uroczo,a w miedzyczasie na pewno jeszcze nie raz zmienisz pościel więc wszystko przed Toba jeszcze ;-)
a ja znalazłam sposób na letnią kołderkę dla Damianka...nigdzie nie mogłam znaleźć kocyka o wymiarach 90x120..dziwne prawda?
No sorry jeden znalazłam ale kosztował prawie 60 złotych...to troche za dużo na coś co nawet nie będzie eksponowane tylko schowane w podszewce...no i jak zwykle niezawodna IKEA przyszła nam z pomocą. Pojechaliśmy kupic tam dodatkowy przewijak do łazienki...na czas kąpieli. Kupilismy taki fajny z nadmuchiwanymi boczkami przez co jest wyprofilowany no i rozmiarowo pasuje do pralki bo nasz mały książę będzie miał miejsce honorowe na pralce
do tego kupilismy pokrowce pasujące do tego przewijaczka...za całośc daliśmy 40 złotych a sam dodatkowy przewijak kosztuje około 50 złotych i jest zbyt duży...
w każdym razie wpadła mi w oko taka polarkowa cieniutka narzutka..130x170 nawet nie obszyta..za 5.99 no i okazało się ze jest jak znalazł...po złożeniu na pół
Więc jakby któraś szukała to polecam IkEĘ...nie pamiętam nazwy tej narzutki ale jest ona z polarku i w błękitnym kolorze ....

ale nie masz się co przejmować...całośc wygląda uroczo,a w miedzyczasie na pewno jeszcze nie raz zmienisz pościel więc wszystko przed Toba jeszcze ;-)
a ja znalazłam sposób na letnią kołderkę dla Damianka...nigdzie nie mogłam znaleźć kocyka o wymiarach 90x120..dziwne prawda?
No sorry jeden znalazłam ale kosztował prawie 60 złotych...to troche za dużo na coś co nawet nie będzie eksponowane tylko schowane w podszewce...no i jak zwykle niezawodna IKEA przyszła nam z pomocą. Pojechaliśmy kupic tam dodatkowy przewijak do łazienki...na czas kąpieli. Kupilismy taki fajny z nadmuchiwanymi boczkami przez co jest wyprofilowany no i rozmiarowo pasuje do pralki bo nasz mały książę będzie miał miejsce honorowe na pralce
do tego kupilismy pokrowce pasujące do tego przewijaczka...za całośc daliśmy 40 złotych a sam dodatkowy przewijak kosztuje około 50 złotych i jest zbyt duży...w każdym razie wpadła mi w oko taka polarkowa cieniutka narzutka..130x170 nawet nie obszyta..za 5.99 no i okazało się ze jest jak znalazł...po złożeniu na pół
Więc jakby któraś szukała to polecam IkEĘ...nie pamiętam nazwy tej narzutki ale jest ona z polarku i w błękitnym kolorze ....