reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja mam nadzieje ze urodze w terminie, bo jak napatrzyłam sie na te wszystkie przeterminowane brzuchatki w szpitalu to az mnie strach obleciał.jedna przenociła ciąże 14dni i jeszcze nawet wywołanie przez 2 dni nie przynosiło efektów, dziewczyna strasznie sie nacierpiała, ale w końcu urodziła sliczna córeczke:-)

ja mam nadzieje ze urodze w terminie, bo jak napatrzyłam sie na te wszystkie przeterminowane brzuchatki w szpitalu to az mnie strach obleciał.jedna przenociła ciąże 14dni i jeszcze nawet wywołanie przez 2 dni nie przynosiło efektów, dziewczyna strasznie sie nacierpiała, ale w końcu urodziła sliczna córeczke:-)
Ja to mam taki glupi pomyslunek, ze tak posiedziec ze dwa dni w szpitalu to bym sie nie pogniewala. Posiedzialabym po porodowka i bym posluchala, czy Panie krzycza. Moze wtedy mniej bym sie wstydzila.....
No i ogolnie obylabym sie ze szpitalem.

A jak trzeba przyrzadzic herbatke? Znaczy ile lyzeczek lisci wsypac na kubek?

no i masz Ci los...nie mogę odejść od kompa, haha

slonko - 1 łyżeczkę zalać wrzątkiem (szkl.) i odstawić na 10-15 minut

ja wzięłam się na sposób - i robię wywar w zaparzaczu (tym Biedronkowym) - w ten sposób mam tą herbatkę na cały dzień. Powinno się ją pić 2x dziennie. Ja chyba zacznę 3x dziennie :tak:;-)

apropo biedronkowych wyrobów - piłyście maślankę o smaku pieczonego jabłka - pyychaaaa - tylko uwaga - przeczyszcza (przynajmniej mnie) !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry