aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
Powodzonka..... Zrob oczy jak kot ze Shreka i bedzie Ok ;-) Wykorzystaj ostatnie dni z brzuchem
dzięki
nie umiem wykorzystywać brzucha - no ale... może brzuch wykorzysta ICH!!! lecę już!! paaa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzonka..... Zrob oczy jak kot ze Shreka i bedzie Ok ;-) Wykorzystaj ostatnie dni z brzuchem
nie umiem wykorzystywać brzucha - no ale... może brzuch wykorzysta ICH!!! Ja to mam taki glupi pomyslunek, ze tak posiedziec ze dwa dni w szpitalu to bym sie nie pogniewala. Posiedzialabym po porodowka i bym posluchala, czy Panie krzycza. Moze wtedy mniej bym sie wstydzila.....ja mam nadzieje ze urodze w terminie, bo jak napatrzyłam sie na te wszystkie przeterminowane brzuchatki w szpitalu to az mnie strach obleciał.jedna przenociła ciąże 14dni i jeszcze nawet wywołanie przez 2 dni nie przynosiło efektów, dziewczyna strasznie sie nacierpiała, ale w końcu urodziła sliczna córeczke:-)
A jak trzeba przyrzadzic herbatke? Znaczy ile lyzeczek lisci wsypac na kubek?
;-)PILYSCIEapropo biedronkowych wyrobów - piłyście maślankę o smaku pieczonego jabłka - pyychaaaa - tylko uwaga - przeczyszcza (przynajmniej mnie) !!!
Pyszota! Jeszcze teraz byl taki jogurt z pieczonym jablkiem i cynanonem "Babie lato".