reklama

Mamy majowe 2009

Confi -Filip wyglądał identycznie. Poszłam do pediatry na początku podejrzewała skazę białkową(karmię mieszanką, swój pokarm podaję da razy dziennie-a nie jem mlecznych rzeczy) ale po tygodniu wykluczyła skazę i stwierdziła nasilony trądzik niemowlęcy.Przepisała maść z antybiotykiem i przemywanie przegotowaną wodą kilka razy dziennie. Krostki powoli znikają

reklama
Confi ja stosuje oilatum od kilku tygodni, nie wiem dokladnie od kiedy mozna uzywac :zawstydzona/y:
My Po wizycie u ortopedy :-) bioderka super, wizyta trwala 3 minuty a cala wyprawa prawie 3 godziny ( takie korki w godzinach szczytu :baffled:) dobrze ze bar mleczny pod reka :tak:;-)

ja stosuję oilatum od pierwszego dnia po powrocie do domu, czyli od 3-ciej doby Lilianki. Tak nam poleciła pani doktor przy wypisie :tak:

straszna się tu cisza zrobiła
umieściłam na youtube rozmowę z Lilią, obejrzyjcie sobie :)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=x_JS-UyFpNM"]YouTube - gadamy2[/ame]

Ostatnia edycja:
te forum tojedne wielkie bagno jestescie tak zyczliwi az sie zygac chce :wściekła/y::wściekła/y:nawewet sie przywitac niepotraficie wlsna dupa zajeci
bo jesteś głupia pipa i nikt z tobą gadać nie będzie!!!!!!!
trochę kultury dziewczynko!!!!
pępkiem tego forum nie jesteś!!!!!!!
nie podoba się?? fora ze dwora!!!!!

sorki dziewczynki, ale ktoś musiał interweniować :-D

Hej dziewczyny...
Ale mnie tu dawno nie było...kurcze ja nie wiem jak Wy znajdujecie czas żeby na bieżąco klikać:nerd:

Dzisiaj byłam z Kasią na szczepieniu..jakoś to przeżyłyśmy ale oczywiście bez płaczu (mojego) się nie obyło:-( serce mi pękało jak malutkiej pielęgniarka wbijała igłę....
Kasia jest kochana i jak narazie dzięki Bogu nie ma gorączki...mam nadzieję że już nie będzie
Co do krostek to też się malutkiej pojawiły na twarzy...pani doktor mi dzisiaj powiedziała że to normalne u dzieciaczków i żebym się tym nie przejmowała...
przemywam jej buźkę wodą przegotowaną i kupiłam krem oilatum soft...zobaczymy czy jej znikną
dobra kochane uciekam do wyrka bo oczy mi się kleją

serdecznie Was wszystkie pozdrawiam no i oczywiście całuski dla Waszych skarbków:-)

reklama
HEJ
mam pytanko apropos szczepienia...bo my mamy 14lipca a chrzciny sa 18 lipca.....powiedzciie czy tak mozna czy mala bedzie bolec jeszcze?i czy po szczepionce trzeba na dziecko jakos specjalni uwazac?
dzieki z gory za opowiedz!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry