tikanis
CieRpliWa
moj kubus ma swoje pory,, zazwyczaj marudzi od 8 do ok 12 ,, i wieczorem d 20 do gdzies ok 23.. te wieczorne marudzenie jest najgorsze,, ja ledwo zyje padam na pysk a tu trzeba kubusia zabawiac az zasnie,, masakra..:/
od 3 dni spi nieprzerwalnie 5 godzin , tfu tfu zeby nie zapeszyc.. w dzien coraz czesciej sobie lezy nie spi i oglada swiat..
ale dzis w nocy niby spal 5 godzin ale spiac cisl kupsztala.. masakra a jana kazde jego piscniecie reaguje.. i sie nie wyspalam.. no to chcialam rano sie wyspac no ale tez cos kwiczal bo oczywiscie kupe cisl.. czasami boli go brzuszek i dostalismy na to esputicon chyba dobrze napisalam,, cos ala espumisan.. ale hmm jakos wiekszych efektow nie widze,, chce kupic mleko bebilon ono jest na zaparcia i kolki.. no ozbaczymy jakie bedzie mialo dzialanie na te jego zaparcia..
od 3 dni spi nieprzerwalnie 5 godzin , tfu tfu zeby nie zapeszyc.. w dzien coraz czesciej sobie lezy nie spi i oglada swiat..

mój M na mnie krzyczy bym w ogóle odpuściła i poczekała....echhh faceci
ale rozumiem że masz obawy - bo jeśli okaże się że synek zareaguje alergią to możesz mu pogorszyć :-(