reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Slonko , ja kupiłam wózek używany i ta wada była dośc dobrze ukryta..to przednie koło jest umocowane na takim dośc grubym bolcu i ten bolec się poluzował.Odkryłam to dopiero jak obciążyłam wózek na zakupach. Jak zajrzelismy pod spód to widac było ,ze usterka była spawana i ten spaw popuścił. W tej chwili wózek da się prowadzić ,ale tańczy i słabo sie prowadzi. Spacery są męczące, a na razie mały jest dośc lekki, co będzie jak będzie cięższy i będzie jeździł w spacerówce? Mój tata jest spawaczem i obiecał ,ze mi to naprawi ale na wszelki wypadek wolałabym miec koło zapasowe...

mnie też zdezorientowało to ,ze nas przenieśli....jakoś dziwnie teraz :confused::baffled:

A to juz troche nie ladnie! :angry:
Spawanie bedzie pewnie do pewnego momentu rozwiazaniem. Zmeczenie materialu itp.:dry:
Faktycznie teraz jeszcze Damianek nie jest ciezki, ale spacerowka na tym stelazu moze sie nie sprawdzic... :baffled:
Swintuchy sprzedaly wozek!
No i dlatego rozglądam się za tym kólkiem bo na nowy wózek mnie niestety nie stać...jakbyś coś wiedziała to będę wdzięczna za info :tak: a o "uczciwości" sprzedawcy nie chcę się wypowiadać bo na samą myśl mnie krew zalewa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mam pytanie... Czy któraś mamusia ma juz 6 tygodniowego bobasa i była z nim na szczepieniach? Niewiem czy to normalne ale mój Emilek po szczypionkach miał gorączkę, nie miał apetytu i ciagle spał. Czy to normalne po szczepieniach czy cos jest nie tak?

Truskawko10017-Po szczepieniach dzieciaczek może stracić apetyt,gorączkować,marudzić.Czasem tak reagują:baffled:.Za kilka dzień,dwa wszystko powinno wrócić do normy.Do tego czasu trzymaj się dzielnie;-).

Truskawka
Monitoruj temperaturę co 2 godziny.
U nas po szczepieniu na drugi dzień rano pojawiła się lekka temperatura (37.4) i po południu już przeszło, ale pediatra ostrzegła że coś takiego może się zdarzyć :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry