reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dziewczynki proszę pomóżcie mi pliiissss :sorry2:
jak jeszcze chodziłyśmy z brzuszkami któraś z was podawała taką fajną stronkę gdzie można było sprawdzić płeć naszych bąbelków ...
czy któraś ma może tą stronkę?
moje 3 kumpele zaciążyły :-D :-D ale jest jeszcze za wcześnie by wiedzieć płeć. a chcemy tak dla zabawy sprawdzić :sorry2::-p

hej barmaka
u mnie wszytskie mozliwe sie sprawdzily ze dziewczynka.:tak:....i sama tez mialam takie przeczucie......dla chlopca nie mielismy nawet tak na 100% ustalonego imienia
przyjemnosci
fajnie ze bedziesz miala duzo kolezanak z dzieciaczkami w podobym wieku:)

u mnie sprawdziło się że będzie chłopak właśnie z tego linku od Agi, no i jeszcze na wątku chłopach/dziewczyna jest link do kalendarza chińskiego - i tam też mi wyszło że chłopak będzie.

ciesze się że koleżanki zaciążyły :-):-) ale..... jedna w Polsce, druga w grudniu na stałe wraca do Polski, trzecia chce urodzić tutaj ale na czas macierzyńskiego chce jechać do Polski, bo tam będzie miała pomoc z mamy strony :-( :-( :-(
więc niby mam te koleżanki w ciąży ale tak nie do końca :baffled::-(

Ostatnia edycja:
A ja nie rozumiem tego kalendarza z linka :baffled:
Jak ja sobie sprawdzałam, to tym chińskim. Oczywiście się sprawdziło, że dziewczynka :-) i tak samo jak krystyna nie miałam nawet wybranego imienia dla chłopczyka, i byłabym szczerze zdziwiona gdyby takowy mi z brzuszka wyskoczył.
A tego linka nie potrafię rozpracować - wychodzi mi coś takiego twojaplodnosc.pl
łeee, nie da się skopiować linka z wynikiem :confused::confused::confused:
Ale może komuś chciałoby się wyjaśnić mi ten system (data urodzenia 31.03.1984, godzina 18, poczęcie - sierpień 2008)

Ostatnia edycja:
reklama
Truskawka
Monitoruj temperaturę co 2 godziny.
U nas po szczepieniu na drugi dzień rano pojawiła się lekka temperatura (37.4) i po południu już przeszło, ale pediatra ostrzegła że coś takiego może się zdarzyć :tak:

Dziękuje za podpowiedzi:) mojemu maluszkowi przeszło juz na drugi dzien. Nastepnym razem bede juz wiedziała. ;-) jestem tylko zawiedziona i zła ze w przychodni nikt mnie o czyms takim nie poinformował! A ja mogłam wyrywać sobie włosy ze strachu ze cos sie dzieje mojemu synkowi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry