Ostatni raz tyle do nadrobienia mialam chyba na poczatku maja

A wiec zaczynam odpisywanie ;-)
Jola Twoje coreczki sa cudowne

sa takie sliczne i pocieszne ze mozna na nie patrzec godzinami. Co do noszenia przez rodzine ja w ta niedziele przezylam normalnie jakas traume :-(mielismy chrzciny i doslownie cala rodzina sie klucila kto ma teraz malego nosic, jedna babcia przez druga, ciotki to samo szok !!! Az sie w koncu wkurzylam i co chwile wychodzilam z malym na niby karmienie bo moje proszenie zeby go zostawili nie skutkowalo :-(to bylo straszne :-( nie chce straszyc ale rodzina jest nie przewidywalana
Krystyna ja bralam i biore prenatal ale wlosy i tak mi garsciami wychodza i w ogole jakies takie dziwne sie zrobily
Nina ja ciuszki tez w karton ukladam

. Chrzciny mialam w domu, dokladnie wczoraj. Ciezko jest mi powiedziec ile nas to kosztowalo bo ciasto zrobila tesciowa a kolacje moja mama. Zakupy ktore zrobilismy ( czyli miesko, warzywa, owoce, butelka wina itd...) wyniosly nas okolo 300zl.
aneteczka my jezdzimy z klimatyzacja, maly siedzi w foteliku ( ma zaslonieta budke wiec mu nie wieje). Zdjecia super

cala wasza troja swietnie sie prezentuje ;-) tez planujemy jechac nad morze ale maz nie dostanie urlpou wiec zostaje tylko jakis weekend
kaatharina moj synek spi od 21-6( jestesmy tylko na cycku) a jak sie czasami przebudzi w nocy to tylko zmiana pieluszki, przytulanki i spi dalej bez jedzenia

skoro sie nie domaga to mu nie daje tak mi doradzila pediatra
moniqsan udanego wypoczynku
My alkoholu nie mielismy tylko wino do kolacji ( do mieska) jakos tak mi sie nie widzi na chrzcinach wodka ...
Dziewczyny musze wam sie pochwalic ze na chrzcinach Gucio byl najgrzeczniejszym dzieckiem

no poza malym incydentem

ktory nawet slyszala moja siostra siedzaca dwie lawki dalej, mowa o piardku, mega glosnym

ale przynajmniej bylo wesolo

Wkurzyl mnie tylko na koniec ksiadz ktory nie omieszkal dodac komentarza odnoscie braku slubu koscielnego ( cywilny mamy) i pomyslaec ze takie slowa mozna uslyszec w kosciele