Confi
Mamusia Damianka :)
mamstud a Ty masz elastyczną czy tkaną chustę? Świetnie wyglądacie
:-)piękny wzór masz .
My dziś wypróbowaliśmy nowe wiązanie zwane Koala
Damiankowi bardziej podpasowało bo od razu usnął
wróciłam do domku , odwiązałam chustę położylam małego na macie i śpi dalej :-) super sprawa
a tak wygląda Koala
a tak mój śpiący cudek i ja w nim zakochana
aha ktoś pytał o moje "akwarium " na ścianie...sama je malowałam :-)
Słonko skorzystaj z linka którego podałam wcześniej, Pentelka ma też chusty elastyczne i wcale nie drogie
a co do tej sytuacji z rodzicami to wiesz ,że bardzo Ci współczuję...nie ma nic gorszego jak rodzice których nie obchodzi nic poza nimi samymi...szkoda ,ze tak robią. Dużo tracą przez to ,ze Ty jesteś na nich coraz bardziej rozżalona...myślę ze wspomną to na przyszłośc , mam jednak nadzieję ze w porę sie opamiętają . Życzę Ci tego Kochana
:-)piękny wzór masz .My dziś wypróbowaliśmy nowe wiązanie zwane Koala
Damiankowi bardziej podpasowało bo od razu usnął
wróciłam do domku , odwiązałam chustę położylam małego na macie i śpi dalej :-) super sprawaa tak wygląda Koala
a tak mój śpiący cudek i ja w nim zakochana

aha ktoś pytał o moje "akwarium " na ścianie...sama je malowałam :-)
Słonko skorzystaj z linka którego podałam wcześniej, Pentelka ma też chusty elastyczne i wcale nie drogie

a co do tej sytuacji z rodzicami to wiesz ,że bardzo Ci współczuję...nie ma nic gorszego jak rodzice których nie obchodzi nic poza nimi samymi...szkoda ,ze tak robią. Dużo tracą przez to ,ze Ty jesteś na nich coraz bardziej rozżalona...myślę ze wspomną to na przyszłośc , mam jednak nadzieję ze w porę sie opamiętają . Życzę Ci tego Kochana

Po pierwszym praniu to pewnie nic nie bedzie, ale po kilku.... Hm...
Wczesniej spala 2 godz w niej. A dotychczas jak spala to 30min do 1 godz to bylo max. Chyba sie na spacerowke przerzuce. W sumie tu mozna dziecko pod lekkim skosem wozic, to u nas wskazane z uwagi na ulewania. Hm.. ale czy mnie ludzie nie wysmieja z takim wozkiem i malenkim bobasem?

No i jeszcze ewentualnosc przewijania Julki na spacerze. Jak tego dokonac w foteliku?