jola466
Majowe mamy'09
No wlasnie chcialam.... bo to tak smieszniewygladalo....ale akurat bateria mi siadla w aparacie....
...a maz mi wczoraj caly dzien mowil zebym nie zapomiala naladowac....
Nina.... nie martw sie kazdy bobas ma swoj zegar i na wszystko przyjdzie czas.... ja mam dwie panienki i moge Ci powiedziec ze kazda inaczej sie rozwija....tylko patrzec jak Twija niunia zacznie robic postepy....
A ja w sobote odmienilam swoje nosidelko.....troszke doplacilismy ale jestem bardzo zadowolona no i juz bylismy na spacerku i malym bardzo sie chyba podobalo bo rozgladaly sie na boki malo glowa sie nie urwala... a na koncu usnely..... A jakie zainteresowanie wywolywalismy maszerujac z moim mezem.....
Jak maz mi zgra fotki to wstawie.....
teraz mamy takie....
big-shop.pl – Nosidełka BabyBjörn - nosidełko ACTIVE silver/black
...a maz mi wczoraj caly dzien mowil zebym nie zapomiala naladowac....
Nina.... nie martw sie kazdy bobas ma swoj zegar i na wszystko przyjdzie czas.... ja mam dwie panienki i moge Ci powiedziec ze kazda inaczej sie rozwija....tylko patrzec jak Twija niunia zacznie robic postepy....

A ja w sobote odmienilam swoje nosidelko.....troszke doplacilismy ale jestem bardzo zadowolona no i juz bylismy na spacerku i malym bardzo sie chyba podobalo bo rozgladaly sie na boki malo glowa sie nie urwala... a na koncu usnely..... A jakie zainteresowanie wywolywalismy maszerujac z moim mezem.....
Jak maz mi zgra fotki to wstawie.....
teraz mamy takie....
big-shop.pl – Nosidełka BabyBjörn - nosidełko ACTIVE silver/black
) wiec nie ma co porownywac