Marzena,moja mala wypija po 150 ml mleka 6-7 razy na dobe,przewaznie je co 3 godz ale czasem chce wczesniej a czasem pozniej,wieczorem pije o 22-23 potem spi do 4-5 butla i spi dalej do 8-9,bywalo juz tak ze jak pila wieczorem to budzila sie o 8 rano ale niestety sie skonczylo:-(generalnie w nocy spi i nie ma z nia problemow,miedzy karmieniami popija sobie wode ale nie za duzo,to zalezy od pogody.Jak zliczylam ostatno to na dobe wypijala 950 ml mleczka,teraz od dwoch dni je troszke mniej i w ciagu dnia zaczela marudzic przy jedzeniu,nie mam pojecia dlaczego,nawet myslalam ze to moze plesniawki ale nie.A w ciagu dnia to roznie bywa,raz spi a raz nie,to chyba od humorku zalezy,ostatni byla strasznie marudna
:-) Mamamatysia,ja to jestem z samego centrum K-ic,co do spotkania to nie ma sprawy;-) widze ze piszecie dziwczyny o czytaniu,ja to przed ciaza polykalam ksiazki w calosci w jeden dzien,na ciaze porobilam zapasy zeby bylo co poczytac ale niestety nie bylo weny i tak mi zostalo do` dzisiaj,jakos nie moge sie skupic,sto mysli na minute:-) milej nocki zycze,zmykam spac bo u mnie juz popadali
:-) Mamamatysia,ja to jestem z samego centrum K-ic,co do spotkania to nie ma sprawy;-) widze ze piszecie dziwczyny o czytaniu,ja to przed ciaza polykalam ksiazki w calosci w jeden dzien,na ciaze porobilam zapasy zeby bylo co poczytac ale niestety nie bylo weny i tak mi zostalo do` dzisiaj,jakos nie moge sie skupic,sto mysli na minute:-) milej nocki zycze,zmykam spac bo u mnie juz popadali
jak to bedzie, dobrze, ze jest w lokalu w razie czego wezme wozek i pojdziemy na spacerek
. Jak mala miala miesiac to bylismy na chrzcianch to poprostu jakby dziecka nie bylo, caly czas spala, ale wiem ze teraz to nie mozliwe. No a 26 wrzesnia my mamy chrzciny, wiec mam nadzieje, ze do tej pory troszke malemu cycusiowi sie przestawi

)
teraz też zamiast bawić się na macie to marudzi :-( czasami mam wrażenie że robi mi po złości 
tak się pruł, pruł - bo to nie było darcie to było prucie, że zrezygnowałam z posmarowania go maściami na noc