Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam
ja niedawno wróciłam od fryzjera:-)wreszcie włoski zrobione, bo odrosty były juz straszne. Pozazdrościłam Confi, ze ona zrobiła. Ja juz 3 miesiace nie robiłam wiec dla mnie to absolutny rekord.
Zostawiłam małego z tatusiem. Podobno na początku spał, a jak sie obudził zaczął strasznie płakać. Jak M do mnie dzwonił to słyszałam biedaka- ja jeszcze niestety folię na głowie miałampotem znów dzwoni, żebym sie pośpieszyła, bo Miłoszka nie może uspokoić
Tylko jak??? z fraba na głowie???
Jak przyjechałam do domu, to zastałam widok jak po wojnie. Wszytsko porozrzucane, obaj spoceni i płaczący synek
Wystrczyło że mama utuliła i już było dobrze. Teraz już sobie po kąpieli słodko śpi. Kurcze.......martwi mnie to.
Zaraz potem dalam dzieciatko tatusiowi. Jakos tam wraz z tesciami dal sobie rade. Pod koniec co prwada bylo juz lekko marudnie, ale bite 3 godz. przebywalam bez coreczki :-) Oczywiscie spedzilam je na plotkowaniu ze szwagierka i Pania fryzjerka.... Hiehie... a nic tak nie relaksuje jak ploteczki
:-)
witam
ja niedawno wróciłam od fryzjera:-)wreszcie włoski zrobione, bo odrosty były juz straszne. Pozazdrościłam Confi, ze ona zrobiła. Ja juz 3 miesiace nie robiłam wiec dla mnie to absolutny rekord.
Zostawiłam małego z tatusiem. Podobno na początku spał, a jak sie obudził zaczął strasznie płakać. Jak M do mnie dzwonił to słyszałam biedaka- ja jeszcze niestety folię na głowie miałampotem znów dzwoni, żebym sie pośpieszyła, bo Miłoszka nie może uspokoić
Tylko jak??? z fraba na głowie???
Jak przyjechałam do domu, to zastałam widok jak po wojnie. Wszytsko porozrzucane, obaj spoceni i płaczący synek
Wystrczyło że mama utuliła i już było dobrze. Teraz już sobie po kąpieli słodko śpi. Kurcze.......martwi mnie to.

Tatuś silniejszy, to dłużej ponosi..
u mnie to zajmuje również 3 godziny... Mateuszek spędził je z babcią, z możliwością dojścia na cycka, ale wytrzymał bez płaczuMgr z ekonomii. Pokażę :-)Mamstud dziękujęNa Twoim miejscu bym się sklonowała i to kilka razy
;-) Sporo się u Ciebie dzieje. Pokaż się po fryzjerze! A z czego mgr??
.
.Oczywiście kupiłam w ostatnim sklepie
.Pierwszy raz zostawiam Filipa.Strasznie się boję, bo on przez te ząbki jest bardzo niespokojny i prawdopodobne jest,ze urządzi dziadkom niezły koncert
.Na pociechę mam to, ze z restauracji do domu ok 6 km wiec w 5 minut jestem w domu by utulić wrzeszczącego brzdąca.Trzymajcie kciuki żeby mój czarny scenariusz się nie sprawdził.