mamamatysia
Fanka BB :)
Witam dziewczynki!.Dużo dzisiaj naklikałyscie
.Mamamatysia miała dzisiaj dzień dla urody:-) i dlatego teraz Was musi nadrabiać.
Aga-Widz e ze będę miała towarzyszkę na "L-ce".Za tydzień zacznę jazdy(przypominające bo kurs robiłam 8 lat temu)drżyjcie pieszy i rowerzyści
Confi-Biedactwo. Wiem co to znaczy patrzeć na zapłakanego malucha (mam to od czterech dni):-(.Tak jak pisza inne kobitki powinnas zaczac wdrażać M do opieki nad Damiankiem.Wogóle z tego piszecie wynika ,że wszyscy nasi M ostatnio sa chyba z innej planety
.Przechodza kryzys osobowosci jak nasze maluchy
.
Waniennka super! Sama sie nad nia zastanawiam,boo Fifiś juz nogi poza
ale chyba poczekam jeszcze dwa miesiące i kupie krzesełko do wanienki.
Barmanko-Fajnie,ze juz po wizycie u lekarza.Marcelek ładnie przybiera na "cycusiu" :-).Fifi jest co prawda 500 g ciezszy ale na butli
.Pochwala za pochwałę za pielęgnację;-)
.Mamamatysia miała dzisiaj dzień dla urody:-) i dlatego teraz Was musi nadrabiać.Aga-Widz e ze będę miała towarzyszkę na "L-ce".Za tydzień zacznę jazdy(przypominające bo kurs robiłam 8 lat temu)drżyjcie pieszy i rowerzyści

Confi-Biedactwo. Wiem co to znaczy patrzeć na zapłakanego malucha (mam to od czterech dni):-(.Tak jak pisza inne kobitki powinnas zaczac wdrażać M do opieki nad Damiankiem.Wogóle z tego piszecie wynika ,że wszyscy nasi M ostatnio sa chyba z innej planety
.Przechodza kryzys osobowosci jak nasze maluchy
.Waniennka super! Sama sie nad nia zastanawiam,boo Fifiś juz nogi poza
ale chyba poczekam jeszcze dwa miesiące i kupie krzesełko do wanienki.Barmanko-Fajnie,ze juz po wizycie u lekarza.Marcelek ładnie przybiera na "cycusiu" :-).Fifi jest co prawda 500 g ciezszy ale na butli
.Pochwala za pochwałę za pielęgnację;-)
kiedyś też taką robiłam więc wiem co to znaczy ale miałam do pomocy 2 osoby! Powodzenia w pisaniu pracy!

ja nic nie kumam z tych twoich terminów
na innym forym jedna z mamuś ma synka miesiąc młodszego od mojego i ma taką samą wagę jak Marcelek 7kg (!!), dodam że dziecko tylko na piersi ;-)
ech te Irlandia to naprawdę uboga jest !!!:-
spacer, mata, karuzela, śpiewający miś, którego lubi słuchać (przez chwilę), RĄCZKI ...
Myślałam, że nic mnie już nie zdziwi, ale jednak.
codziennie staram sie jakos zajac mu czas ale nie zawsze jest to latwe. Specerujemy 2x dziennie lub jezdzimy w odwiedzinki do rodzicow lub znajomych. U rodzicow to kazdy sie nim zajmie na swoj sposob a ja mam wolne