Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakiś ton jaśniejszy od tego co miałam, lipa bo liczyłam że będą jaśniejsze :-( no ale włosów mi nigdy szkoda nie było, wychodzę z założenia że odrosną (jak złe cięcie), albo że można jeszcze raz położyć farbę (jak kolor nie taki co bym chciała). no ale już dziś nie miałam czasu by położyć drugą farbę, tata z synkiem wrócili ze spaceru i nie chciałam smrodzić w domku 

a to jest jedyna czapka jaką miałam, używana tylko jak wychodziłam w chuście na spacer. nie wiem po jaką cholere on wziął tą czapkę do wózka 
a najgorsze jest to że Irlandia to dziwny kraj - już wam o tym pisałam - i wszędzie w sklepach są już zimowe (grube) czapki. normalnie myślałam że go pobije
trudno - jutro ojciec na wycieczce ma przymusowe latanie po sklepach i szukanie czapki dla syna 

bo też ma uryte piszczałki, grzechotki, rózne tekstury materiałów, albo malutkie skrawki materiałów naszyte na większe... fajna sprawa 
:-
ledwie go przeczytalam ;-)

witaj w klubie 

. Od kiedy Zosia zaczeła chwytac zabawki przestała sie odzywac....