reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyny, zrobiłam test - wynik ujemny, jednak uff ..., teraz pełna kontrola;-). Planujemy trzecie ale za 2 lata:-).
Wczoraj byłam pierwszy raz na aerobiku, kondycja całkiem dobrze, dzisiaj boli tylko tyłek :), a krzyż od paru dniu, ech... w ciąży nie dokuczał to teraz nadrabia:-(.
mamstud - czy Andrzejek marudzi, że nie chce iść do przedszkola, jak widzi, że zostajesz z Gabą w domu? Moja Gaba zaczyna robić sceny, że nie chce bo tam nudno, bo będzie za mną tęsknic (tak jest tylko przy pożegnaniu przed salą), po powrocie chętnie opowiada co robiła (lubi panie w przedszkolu i ja też dodam).

reklama
hellooo :)

ja tak na chwileczkę..

Współczuję wszystkim Mamusiom i dzieciaczkom tego napięcia mięśniowego.. :-(

ankzoc - głosik oczywiście oddany :-)
mamstud - ależ Cię to choróbsko pokochało.. Życzę szybkiego powrotu do zdrówka :tak::-)
barmanko - dziękuję za myśli skierowane w Naszą stronę. Od wczoraj staram się stopować jej "cyca", częściowo karmię ją z butelki (odciągniętym mleczkiem), a częściowo podaję pierś, wyrywając po czasie gdy zauważe, że zaczyna rzadziej "ciumkać" - czuję się wyrodną matką, która głodzi dziecko... no ale skoro Pani dr kazała, to... zobaczymy co zdzialamy do 30.09.

A ja apeluje o mocne trzymanie za mnie kciuków w dniu 19.09. (sobota) o godz. 13:30!!! Bronię się!!!:szok::-D:-D:-D:szok:

Aga_k_m będę trzymać kciuki, tak Ci zazdroszczę, ja też mam się bronić ale nadal nie znam daty!! Kochany pan profesorek jakoś nie chce nas oświecić.

Dziewczyny dziękuję za życzenia i mam nadzieję, że w końcu wyzdrowieję, dostałam jakiś inny antybiotyk i inne paskudztwa.

Bohaciefka Andrzej nie marudzi, chyba nie wpadł na to, że mógłby nie chodzić do przedszkola :-) Czasem gdy o coś a pretensje, jest zazdrosny albo coś tam, to staram się mu zwracać uwagę na plusy bycia starszym: słodycze, późniejsze chodzenie spać, bajki, pogaduchy z mamą, ogólnie no to, czego Gaba robić nie może i u nas to działa :-) Najważniejsze, że Twoja Gaba później nie płacze tylko miło spędza czas!

hellooo :)

ja tak na chwileczkę..

Współczuję wszystkim Mamusiom i dzieciaczkom tego napięcia mięśniowego.. :-(

ankzoc - głosik oczywiście oddany :-)
mamstud - ależ Cię to choróbsko pokochało.. Życzę szybkiego powrotu do zdrówka :tak::-)
barmanko - dziękuję za myśli skierowane w Naszą stronę. Od wczoraj staram się stopować jej "cyca", częściowo karmię ją z butelki (odciągniętym mleczkiem), a częściowo podaję pierś, wyrywając po czasie gdy zauważe, że zaczyna rzadziej "ciumkać" - czuję się wyrodną matką, która głodzi dziecko... no ale skoro Pani dr kazała, to... zobaczymy co zdzialamy do 30.09.

A ja apeluje o mocne trzymanie za mnie kciuków w dniu 19.09. (sobota) o godz. 13:30!!! Bronię się!!!:szok::-D:-D:-D:szok:

Będe trzymać kciuki

Dziękuję kochane dziewczynki za oddanie głosów, jesli nie będzie to dla was problemem to możecie oddawać głosy jeśli znajdziecie chwilkę, link wkleiłam w moją syugnaturę :-), trochę was wykorzystam hihihih :-D

aga km- kciuki zacisniete, zobaczysz, że bedzie wszytsko ok, obrona to pikuś ;-)

Ja sobie dodałam do ulubionych to będę klikać. Codziennie tez klikam w brzuszko pajacyka Pajacyk.
Aga KM ,równiez trzymam kciuki.
MAMSTUD , u nas też choróbsko w domu.
Najgorzej wyglada seniorka czyli ja. Moj Mikołaj przy temperaturze 39 stopni rozrabia jak co dzien. W poczekalni ustał na krzesło i napluł na srodek podłogi.Nie wiem co sie z nim dzieje. Znaczy sie wiem-zazdrosc o Tomka.Tomus ma tylko katarek i obeszło sie bez leków. Niestety jutrzejsze szczepienie przeniesine. Najgorzej ,ze piątkowa wizyta u neurologa także przepada.Następny termin połowa listopada:szok:. Musze poszukac prywatnie.
Wczoraj mielismy usg bioderek i wyszlo ok.W poniedziałek wizyta u ortopedy i badanie ''ręczne''.
Confi ,jak czytałam o złapaniu Damianka jak prawie spadł z łózka to sobie pomyslałam ,że u mnie to daleka droga do takiego łażenia- no niestety nic błednego w niedziele ladowanie na podłodze. Widze,że i Damianek równiez zaliczył upadek.
Moniqsan, słyszałam,że dzieciaczki z napieciem mięsniowym są spokojniejsze przy szczepieniu ale ile w tym prawdy to nie wiem.
U mnie wizyta u neurologa po raz drugi odpada . Jestem zła bo chciałam żeby neurolog zbadal Tomka. Nie ma objawów wzmozonego albo obnizonego napięcia ale ja niestety nie jestem specjalista i niektórych rzeczy moge nie widziec. Jesli jednak jest cos nie tak to szkoda czasu bo już by sobie cwiczył.

Ostatnia edycja:
zamieszczam obiecane zdjecia naszego kszeselka :tak:

ankzoc oczywiscie glosik bedzie oddawany codziennie :tak:

Aga_K_M kciuki moje i Gucia mooooooocno zacisniete ! powodzenia !!!

Aga zapomnialam wczesniej napisac wiec pisze teraz: wygladasz rewelacyjnie !!! az nie mozliwe by po ciazy tak mocno schudnac. Boze co to bedzie jak znowu bedziesz w ciazy i znowu schudniesz??? Dziewczyno nie bedzie Cię widac ;-)

A my dzis dostalismy worek ciuszkow od mojej kuzynki. Normalnie nie moglam wytrzymac z wrazenia i wrzucilam fotki w odpowiedni dzial. Najbardziej powalila mnie kamizelka od Armaniego :szok::-p:shocked2::sorry: Dobrze ze to prezent bo sama bym w zyciu czegos takiego nie kupila. Ubranka boskie tylko duze :baffled: musza jeszcze poczekac. Rozmiar glownie na 80cm, reszte ciuszkow pokaze pozniej :-p

Załączniki

• DSC00502.jpg
    DSC00502.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC00503.jpg
    DSC00503.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC00505.jpg
    DSC00505.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama

Nowe wątki