*AgA*
maj'09 Zofikowa Mama
Dziękuje dziewczyny za miłe "komplementa"....

ale juz nadrabiam zaległości kg....brzuszek się powiększa - mąż mi dziś zakomunikował
ankzoc- głosik oddany
aga_k_m- trzymamy kciuki
Wiecie co dzis dotarło do mnie jakie Szczęście mam.
Moja koleżanka na razie nie chce być moja koleżanka z powodu Zosi.:-(
Niestety ona z mężem nie może mieć dzieci i strasznie jest rozdrażniona jak widzi wózki lub kobiety w ciąży. W zasadzie nie dziwie jej się.:-(Dziś mi napisała ze mnie nie odwiedzi i już. Bierze dużo leków i próbuja in vitro. A jeden zabieg to 20 tys. zł. i jeden juz maja nieudany za sobą masakra.
Pracujac w domu dziecka codziennie widze pijane matki niektóre w ciazy gdzie jej starsze dzieci juz są w dd.
A inni walcza o maleństwo

ale juz nadrabiam zaległości kg....brzuszek się powiększa - mąż mi dziś zakomunikował
ankzoc- głosik oddany
aga_k_m- trzymamy kciuki
Wiecie co dzis dotarło do mnie jakie Szczęście mam.
Moja koleżanka na razie nie chce być moja koleżanka z powodu Zosi.:-(
Niestety ona z mężem nie może mieć dzieci i strasznie jest rozdrażniona jak widzi wózki lub kobiety w ciąży. W zasadzie nie dziwie jej się.:-(Dziś mi napisała ze mnie nie odwiedzi i już. Bierze dużo leków i próbuja in vitro. A jeden zabieg to 20 tys. zł. i jeden juz maja nieudany za sobą masakra.
Pracujac w domu dziecka codziennie widze pijane matki niektóre w ciazy gdzie jej starsze dzieci juz są w dd.
A inni walcza o maleństwo
ale nie wiem czy się zdecyduję na trzecie po ostatnich przejściach z Fifim
.Lekarka podejrzewa, że "szczekanie" to objaw masy refluks owej(podrażnienie krtani wywołane silnym ulewaniem) ale to musi potwierdzić laryngolog.Więc wychodzi na to, że dalej nic nie wiemy
.
! przepraszam za słowo, ale zdychałam calutką noc, akurat jak Maja spała jak anioł

gówniarz jeden
a wiecie co było najzabawniejsze?? że pierwsze dwa razy to on sie obudził od tak sobie
drugą razą było to samo
ale ja i tak nie wyspana byłam - bo weź zaśnij człowieku jak dziecko ci gaworzy 

aby zminimalizować objawy choroby