Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witamy Pafi! Bardzo dobrze trafiłaś. Moja córeczka też jest z 7 maja. Napisz nam coś o sobie.witam
mój syneczek urodził się 7 maja 2009
więc trafiłam dobrze ,moje maleństwo jeszcze nie ma ząbków ale strasznie się ślini i marudzi więc kto wie
.Trzymaj się i pamiętaj, że na ciotki z BB zawsze można liczyć.
:-) sen dobrze zrobi i latwiej bedzie mysli zebrac ! 
teraz mam ranne zmiany i musze jeszcze malego do mamy zawiesc przed praca a wybrac sie z malym dzieckiem w tak wczesnych godzinach to nie lada wyczyn
ale dajemy rade 

. Dobrze że z Tobą jest już lepiej. Kochana wierz mi że gdybym mieszkała bliżej to spakowałabym dzieci w samochód i przyjechała do ciebie na jeden dzień. Żeby cię poznać, pogadać i pomóc. 
Boże Jolu, prawie się popłakalam jak czytałam twojego posta. Po pierwsze to wiesz że myślalam dziś o Tobie!! właśnie o tym jaka jesteś dzielna że z dwójką maluszków i sama tylko z mężem. I jaka jesteś dzielna i wogóle że to wszytsko ogarniasz!! Naprawdę tak sobie właśnie dziś o Tobie myślałam.
no więc strasznie Ci wspólczuje tych chorób co się do Was przyplątały. Dobrze że z Tobą jest już lepiej. Kochana wierz mi że gdybym mieszkała bliżej to spakowałabym dzieci w samochód i przyjechała do ciebie na jeden dzień. Żeby cię poznać, pogadać i pomóc.
Nie załamuj się, choć wiem że napewno bardzo ci ciężko. Tak chciałabym cię wesprzeć, przytulić, dać trochę siły i powiedzieć że będzie dobrze. Bo będzie dobrze! Jestem myślami z Tobą.