hej dziewczynki, byłam wczoraj na szczepieniu z malutką, ogólnie jest zdrowiutka waży 6700 :-), strasznie płakała szczepienie trwało z 20 minut, bo miedzy szczepieniami musiała się uspokoic bo aż się zanosiła, biduleczka moja :-(. Pozatym powiedzialam, że mała często budzi mi się w nocy, mówił, że to zabki, ale żeby chociaż pospała dłużej to mam jej podać 2-3 łyżeczki kaszki ryżowej do odciagnietego mleczka przed snem. Pełna nadzieji podałam małej myśląc , że pospi dłużej a tu oczywiście już o 12 pobudka, więc na moje dziecie nic nie działa

, oczywiście znowu budziła się kilka razy, poprostu masakra

Tak pozatym to ide dziś do pracy bo 15 kończy mi się urlop macierzyński :-(, mam do wybrania urlop i 2 dni opieki więc muszę wypisać wniosek no i dowiedzieć się co będzie po moim powrocie, czy wracam do działu sprzedaży czy mają jakies inne plany związane ze mną, aż się boję...... kurcze rok czasu minął kiedy ostatnio byłam w pracy, mam strach jak przed pierwszą praca

trzymajcie kciuki
Co do szczepionki odra, świnka, rózyczka, u nas szczepią szczepionką PRIORIX, nie było do tej pory zachorowania na autyzm w naszej przychodni żadnego dziecka, lekarz powiedział, że mam nie czytać w inetrnecie i się nakrecać bo nie ma żadnych dowodów naukowych potwierdzających zależność szczepionki i wywolaniem autyzmu. Powiedział, że jesli chce to można kupić oddzielnie te szczepionki no ale nie ciągnęlam dalej tematu, podpytałam tylko na szczepieniu pielegniarki, powiedziała, że wszyscy szczepią tym PRIORIXEM i nikt jeszcze nie kupował tych szczepionek oddzielnie.
m&ms- no niestety w dzien moje dziecko nie ma ochoty spac jedyna alternatywa to spacer wtedy spi ładnie, tylko ja nie mam się gdzie połozyc
Fajnie, że Mikołajek tak jest za Mają to takie slodkie
bohaciefka- jeny jak przeczytałam o twoich zmartwieniach to strasznie mi się smutno zrobiło, wiem że tak jest w życiu że jak coś sie wali to na calej lini i człowiek czuję się przybity, życzę ci szybkiego pojawienia się słoneczka w tych pochmurnych dniach
tsarina- gratulację dla Izy :-) powodzonka z mieszkankiem
pafi- wiatj :-)
malinka009- jeny kochana wierze ci ze nie masz czasu, ja wrcam do pracy po dkoniec klistopada i nie wiem jak to będzie po 8 godzin wpracy masakra
jola466- wiesz co rozumiem cie dokladnie, ja mam jedno dziecko a po całym dniu mam dosc wszytskiego jestem nerwowa, jeszcze ostatnio mała spac nie daje wiec jestem padnieta a ty masz tak razy dwa, trzymaj się dzielnie, życzę ci dużo wytrwaości i siły
marzena80- wszystkiego dobrego dla Nataszki