Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękne katowickie kąty powiadasz...??? Tego u nas nie ma! Ale na wiosnę można z dzieciaczkami iść do wesołego miasteczka do Chorzowa. Tam są takie różne malutkie karuzeli dla takich rocznych pikusiów! A najlepszą rzeczą w Katowicach jest Silesia City Center czyli nasze największe centrum handlowe! Chociaż koło siebie będę miała nawet dość fajny park. Jakoś zorganizujemy sobie czas!no to się szykujteraz na jesień/zimę wszystko zależy od pogody, poza tym Nasze Niuńki są małe, wiec za długo na zewnętrznym nie wytrzymają. Ale na wiosnę.. hmmm... mam nadzieję, że oprowadzisz nas po pięknych katowickich kątach (ja nadłuzej byłam przy (i "w") spodku (na meczu 2 lata temu - taki prezencik od jednego z dostawcy materiałów dla mojej Firmy,) a tak Katowice to tylko autkiem pare razy przejechałam).
a wieku 14 miesięcy wstała i zaczęła biegać. Ciekawe jak będzie z Małgosią.
, dziewczyno chwytaj za łososia wędzonego, bitą śmietanę, gofry, banany, ziemniaczki, makaron ... ech ... Tobie raczej więcej snu i odpoczynku. Zastanów się nad skorzystaniem z czyjeś pomocy przynajmniej w zajęciach domowych bo jak dziewczynki zaczną raczkować to już nawet na śniedanie nie będziesz miała czasu. Gdybym była w pobliżu to zajęłabym się naszym słodkim babińcem.A ja przed chwilą patrzałam sobie na "listę autorstwa wszystkich majóweczek" i tyle dziewczyn przestało pisać... Szkoda. Ale ciągle nurtuje mnie Malgoss. Któraś miała do niej numer telefonu...??? Można by chociaż jakiegoś smska wysłać. Może zajrzy do nas?