reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dziewczyny mam do was pytanie: czy zastanwialyscie sie juz nad fotelikami samochodowymi?? ja mam z chico i jest od 0-13 kg, ale nie wyobrazam sobie mojej córci wozic w nim do 13 kg juz jak zalozylam jej kurtke zimowa to jest na styk a gdzie tu za 2, 3 m-ce. Macie jakies typy fotelików. Ja się zastanawiam nad takimi od 9 do 25 kg

a co do uczenie na nowo picia/jedzenia z butelki - ja staram się Jagę troszkę przetrzymac (przegłodzić) - zawsze na poczatku strasznie ryczy i "gryzie" smoka, ale po chwili zaczyna ssać... Mamy juz 2 udane próby, wiec... Ale moze butelka z Canpola to tez dobry pomysł, hmm...

dziewczyny mam do was pytanie: czy zastanwialyscie sie juz nad fotelikami samochodowymi?? ja mam z chico i jest od 0-13 kg, ale nie wyobrazam sobie mojej córci wozic w nim do 13 kg juz jak zalozylam jej kurtke zimowa to jest na styk a gdzie tu za 2, 3 m-ce. Macie jakies typy fotelików. Ja się zastanawiam nad takimi od 9 do 25 kg
To fakt. Jak Młodą wpakowałam w cieplejsze ubrania to ledwo mieściła się wtym foteliku.

ankzoc - no ja juz jestem na etapie wypatrywania nowego fotelika - ale jeszcze na żaden sie nie zdecydowałam:-(
No i ja powinam.

Jenyyy, zobaczcie co sie u mnie dzieje. Jeszcze kilka dni temu ten pan jeździł kosiarką ... dziś odśnieżarka :shocked2: szok

Załączniki

• IMG_9146.jpg
    IMG_9146.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_9147.jpg
    IMG_9147.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 56
aga_k_m, Kochana wielkie dzieki za zdrówko. :-) :***
a co do kompa, to ja od 5 dni w łóżku "gniję" z laptopkiem. :tak::tak::tak::tak::tak:

matko, komputer mi nie nadąża na zaznaczanie nieprzeczytanych postów. hi hi hi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry