reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no może ale dlaczego naszym kosztem??? :-D:-D:-D
ale widzisz kołpaki to się jeszcze komuś przydadzą no nie? Ale znaczek??? Litości...ja zawsze byłam pogromczynia głupoty ale nawet mnie głupota ludzka czasami osłabia :confused2:

Oj dziewuchy, nie mam czasu zjeść śniadania przez Was.

Uwaga - Lilia śpi dalej :szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy: Ostatni raz coś takiego spotkało nas jakieś .... 4,5 miesiąca temu :-D:-D:-D Już 2 godziny :-)
zazdroszczę Ci, Damianowi jego drzemkę o 11 przerwał sąsiad- debil - budowlaniec. szlag by dziada trafił :confused2:

no i mam teraz...taka jeczydupę

[video=youtube;LrIjdWpjcYk]http://www.youtube.com/watch?v=LrIjdWpjcYk[/video]

Barmanko jest taka maść PULMEX BABY ale z tego co wiem jest do stosowania po 6 miesiacu, jednak spotkałam się z tym ze lekarze zapisują ja młodszym dzieciom. Imagination dostała taki prikaz by ją stosować więc sama nie wiem.
też spotkałam się, ze lekarze zalecają młodszym dzieciom, ja używam dla starszej ale kiedy nie ma goraczki. Na szczęście młodsza jeszcze nigdy nie miała kataru, zdrowiuśka i oby tak dłuuuuuuuuuuuuuuuuugo było.
confi - to masz sąsiada z wyczuciem:wściekła/y:, wiem co to znaczy, tak miałam ze starszą jak była mała, sąsiad zrywał kafle i kładł nowe, masakra!!!!!!!!!!!!!! A za oknem mam widok na plac wojskowy z ich sprzętem, no i kiedyś ci żołnierze puścili salwę pod oknami, ja spadłam z wrażenia z kanapy a młoda wyskoczyła z łóżeczka, a siostrzeniec mojego męża (akurat go pilnowałam) wpadł w taką histerię, że jego tata z Gdańska jechał jak na sygnale:szok:. minęły już 3 lata a on pamięta, że u cioci strzelają z karabinów:szok:.

Ostatnia edycja:
confi- nie tylko ty masz taka jeczydupe........ u mnie jest to samo a do tego mała robi takie awantury jak ma isc spac ze wydziera sie jakby ja ze skory obdzierali ehhhh...... pomimo tego ze ja jej nie klade spac na sile tylko wtedy kiedy sama jest padnieta i mizia raczkami po oczkach, ale nie po co spac.......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry