reklama

Mamy majowe 2009

Hej Kochane
W Gdańsku tragedia...straszna wichura:szok::szok::szok:....za oknem wszystko fruwa, drzewa aż kładą się na chodnikach....a ja za pół godziny muszę wyjść z domu i jechać do Centrum do Sądu ...jak mnie nie porwie wiatr to jeszcze się odezwę:eek:

bohaciefka - to mój M. gra na gitarze:tak:
m&m's delektuj sie nudą bo jak wyzdrowiejesz to juz nie bedzie Ci dane:-)
oj jak ja bym sie ponudziła
:tak:

reklama
Kurczę zjadło mi posta a tyle się naprodukowałam.
Barmanko ,ja znan tylko jedną PULMEX BABY. O ILE DOBRZE PAMIĘTAM JEST OD 6 MIESIĄĆA. KOLEŻANKA SMAROWAŁA TĄ MAŚCIĄ JAK JE MAŁA MIAŁA DWA MIESIĄCE.

Barmanko jest taka maść PULMEX BABY ale z tego co wiem jest do stosowania po 6 miesiacu, jednak spotkałam się z tym ze lekarze zapisują ja młodszym dzieciom. Imagination dostała taki prikaz by ją stosować więc sama nie wiem.

mamamatysia - a to zdolniacha!!!! Silnego masz synka!!! No, no masz wokół silnych facetów:-).

sara -
oj, bidulki, szybkiego powrotu do zdrowia, noska oczyszczenie i pogody na spacerki.

marzena -
moja też się cieszy na sam widok, Ona wyspana i uradowana, Ja ledwie łypię, rozczochrana i marząca o leniuchowaniu w łóżku nachylam się nad łózeczkiem a córcia uruchamia wszystkie silniki i wierzga tak, że łóżeczko się trzęsie:-D, oczywiście pyzula uśmiechnięta od ucha do ucha.

mamstud - trzymam kciuki za przeprowadzkę, jak nerwy dojdą do zenitu do pomyśl o kolacji w wersji monisqan z butelką dobrego wina w nowym mieszkaniu z wygłodniałym mężem u boku;-). I nie zapomnimy a tęsknić będziemy. Powodzenia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry