moniqsan
Fanka BB :)
m&m's kobieto, o plis! Ty to jesteś jednak wyrodna, nie matka ale przyjaciółka. Dzięki Ci za tę torturę 

W ogóle pomijając już pogodę, to pięknie tam macie
ankzoc też kupiłam Liliance kombinezon w Smyku. Ten malinowy
Chłopięce tam też są fajne. Podobał mi się pikowany. A w ogóle to te Smykowe kombinezony są naprawdę ładne, ciepłe i nawet podszewka fajna. Natomiast przeszłam się po innych sklepach i masakra, nieładne a dużo droższe, nawet te za 199 pln były brzydsze 
mamomatysia Ty przyklejona do kaloryfera, a u mnie otwarte okna (mimo tej zimy)
W ogóle powiem Wam coś ciekawego jaki jest u nas fenomen. Całą zimę mamy kaloryfery wyłączone, czasami, dosłownie kilka dni w roku zdarzy nam się podkręcić na dwójkę, tak jest ciepło 

W ogóle pomijając już pogodę, to pięknie tam macie

ankzoc też kupiłam Liliance kombinezon w Smyku. Ten malinowy
Chłopięce tam też są fajne. Podobał mi się pikowany. A w ogóle to te Smykowe kombinezony są naprawdę ładne, ciepłe i nawet podszewka fajna. Natomiast przeszłam się po innych sklepach i masakra, nieładne a dużo droższe, nawet te za 199 pln były brzydsze 
mamomatysia Ty przyklejona do kaloryfera, a u mnie otwarte okna (mimo tej zimy)
W ogóle powiem Wam coś ciekawego jaki jest u nas fenomen. Całą zimę mamy kaloryfery wyłączone, czasami, dosłownie kilka dni w roku zdarzy nam się podkręcić na dwójkę, tak jest ciepło 

Najgorzej że Lilia przyzwyczajona do naszego "klimatu" i tam strasznie marznie a w nocy nie wiem co z nią zrobić. Jak biorę ją po nocy z łóżeczka to ma ciałko zimne jak mrożona kura
I jest ubrana podwójnie - body plus pajac. W domu śpi w samym pajacu (i to bawełnianym cienkim) 

)a kaloryfery odkręciłam dopiero dziś bo dotąd było ciepło, ale teraz temperatura w domu spadła w ciągu jednej nocy z 22 do 19 stopni.