reklama

Mamy majowe 2009

m&m's kobieto, o plis! Ty to jesteś jednak wyrodna, nie matka ale przyjaciółka. Dzięki Ci za tę torturę :growl::wink:
W ogóle pomijając już pogodę, to pięknie tam macie :tak:

ankzoc też kupiłam Liliance kombinezon w Smyku. Ten malinowy :tak: Chłopięce tam też są fajne. Podobał mi się pikowany. A w ogóle to te Smykowe kombinezony są naprawdę ładne, ciepłe i nawet podszewka fajna. Natomiast przeszłam się po innych sklepach i masakra, nieładne a dużo droższe, nawet te za 199 pln były brzydsze :huh:

mamomatysia Ty przyklejona do kaloryfera, a u mnie otwarte okna (mimo tej zimy) :cool2: W ogóle powiem Wam coś ciekawego jaki jest u nas fenomen. Całą zimę mamy kaloryfery wyłączone, czasami, dosłownie kilka dni w roku zdarzy nam się podkręcić na dwójkę, tak jest ciepło :cool2:

reklama
Confi-Ja dwa tygodnie temu kupiłam kurtkę i jak Fifiemu ubiorę grubszy sweter to się nie zapina.Szlag mnie trafia bo kurta do najtańszych nie należała.Co do fotelika to mały się poprostu przestaje mieścic i każda próba włożenia go do nosidełka kończy się wrzaskiem(a jeździmy dużo)

agakm- moj m jest ze stycznia 12 ale 80 rocznik :-), a ten moj nieszczesny listopad to z jednej strony plusik, bo zobacz caly czas mam 26 lat :-D

moniqsan- malinowy z kurczakami?? ja taki tez kupiłam Mai, a szwagierka wziela taki brazowy z kurczakami dla synka, a co do innych sklepów to jakaś masakra nawet w 5-10-15 maja takie ceny, szok

a teraz sie pozegnam bo dziecie moje marudzi i ide robić nalesniki chodza juz za mna od wczoraj :-D
milego popoludnia mamuśki

zazdroszczę moniqsan tej ciepłoty - ja to zmarzluch jestem - i np. u nas w domku juz sie pali od poczatku pazdziernika:-(

Też o tym coś wiem, jak pojadę do rodziców to u nich taka zimnica że szok :shocked2: Najgorzej że Lilia przyzwyczajona do naszego "klimatu" i tam strasznie marznie a w nocy nie wiem co z nią zrobić. Jak biorę ją po nocy z łóżeczka to ma ciałko zimne jak mrożona kura :hmm: I jest ubrana podwójnie - body plus pajac. W domu śpi w samym pajacu (i to bawełnianym cienkim) :unsure:

A ja siedzę teraz w samych majtkach. Nawet skarpetek tu w domu nie mam (nie używam). Wszystkie zostawione w Radomiu :rofl2:

Moniqsan-Ja dokładniej stópki mam na kaloryferze bo mi ciągle w nie zimno(frotowe skarpeciska na nogach).Uwielbiam chodzić boso a więc kapcie odpadają ,z musu zakładam skarpety.Prócz tego chodzę w krótkim rekawie(okien nie otwieram bo zacina:wściekła/y:)a kaloryfery odkręciłam dopiero dziś bo dotąd było ciepło, ale teraz temperatura w domu spadła w ciągu jednej nocy z 22 do 19 stopni.

Witam !!!

No widzę że pogoda do du... to i forum odżyło:)
A ja siedzę i od pół godziny nadrabiam Was. Na szczęście z Inką siędzę i ciasteczkami owsianymi:) Macie wene.

Umnie też jak to określiła Confi jęczydupa mała. I najgorsze, że w nocy się budzi i nie spi po trzy godziny. Aż mam dość.

Mamamartysia super zdolniacha z Twojego synka. pewnie mając 10 miesięcy pobiegnie :)

Moniqsan u mnie też śnieg, temp 0 stopni i juz biało jest, a ja tak zimy nie lubie.

Confi konsekwencja działa cuda. Czytałam, że mały juz troszkę wypił- super. Już niedługo będzie butelkowo - cyckowy :)

M&m's i Saro i Tikanis zdrowiejcie szybciutko.

M&m's "piknie" tam u Ciebie

Barmanko powodzenia na rozmowie z szefem

A mnie od pogody i przez te wojaże małego głowa boli. Chyba też małego przeprowadzimy do jego pokoju.

moniqsan, nina, dziękować , dziękować. też tu lubię mieszkać. :-)

To jeszcze sie pochwale jak tu u nas wygląda. Zdjątka z przed miesiąca dokładnie - połowa września - Teściowa. :-)

Załączniki

• SNB10812.jpg
    SNB10812.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 75
  • SNB10824.jpg
    SNB10824.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 71
  • SNB10837.jpg
    SNB10837.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 75
  • SNB10839.jpg
    SNB10839.jpg