reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Babeczki w piecu a ja siadam do listy zakupów bo w lodówce mam tylko światło.Poza tym składniki do diety muszę nabyć:-).Dziś uraczę rodzinkę pierwszym dietetycznym daniem(sałatka z ziemniaków ugotowanych w skorupce,indyka i kukurydzy-w dzisiejszej wersji kukurydza+ groszek+czerwona papryka-polanej jogurtem)

Dieta Jennifer Aniston.Niestety nie dla mam skazańców:sorry:.
My nie jesteśmy skazańcami, a poza tym butelkowe!

Babeczki w piecu a ja siadam do listy zakupów bo w lodówce mam tylko światło.Poza tym składniki do diety muszę nabyć:-).Dziś uraczę rodzinkę pierwszym dietetycznym daniem(sałatka z ziemniaków ugotowanych w skorupce,indyka i kukurydzy-w dzisiejszej wersji kukurydza+ groszek+czerwona papryka-polanej jogurtem)
To brzmi nawet nieźle. A coś więcej???

Ziemniaczki można ale w mundurkach.Poza tym nabiał(chudy),kurczaczka,wołowinkę,cielęcinkę wiele smacznych składników.Mi ona pasuje bo zwolenniczką "katorżniczych" diet-cud nie jestem.Niektóre dania modyfikuje po swojemu(nie zawsze w środku tygodnia można u nas kupić cielęcinkę,wiec zastępuję to filetem z kuraka) i opuszczam np podwieczorek.Trzeba trzymać sie podanych ilości wiec pierszy dzień jest ciezki dla osób, które lubią solidne porcje(ja zapycham się herbatkami i wodą mineralną) ale drugi i następne dni to betka (czasem nawet zapominam o jedzeniu)

Ostatnia edycja:
Ja bardzo proszę o więcej szczegółów tej diety. Jak tylko pójdę do siebie już mieszkać to muszę coś z sobą zrobić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Cała szafa spodni, a ja w nic się nie mieszczę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!

reklama
hmmmm, ta dietka brzmi przekonująco:tak::-) ale ja poki co mam juz zakupione skladniki do swojej - w jej trakcie tez zapominalam o jedzeniu... Ale dopiero po którymś tam dniu... Ale nie powiem, dzis sniadanie zjadlam o 14:00, bo wczesniej jakos jesc mi sie nie chcialo... po 17:00 zjem z M obiad i do jutra pewnie nic nie przekasze (bo tak juz jest od kilku dni..)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry