moniqsan
Fanka BB :)
Mamomatysia a cóż to za dieta-cud???
yhy
podbijam pytanie:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamomatysia a cóż to za dieta-cud???
podbijam pytanie:-)m&m's
Aha, odezwij się jak będziesz w tej Wawie. Będziesz tylko tutaj? Czy tylko tu lądujesz? Jak długo zostajesz? Może udałoby się spyknąć?

.My nie jesteśmy skazańcami, a poza tym butelkowe!Dieta Jennifer Aniston.Niestety nie dla mam skazańców.
To brzmi nawet nieźle. A coś więcej???Babeczki w piecu a ja siadam do listy zakupów bo w lodówce mam tylko światło.Poza tym składniki do diety muszę nabyć:-).Dziś uraczę rodzinkę pierwszym dietetycznym daniem(sałatka z ziemniaków ugotowanych w skorupce,indyka i kukurydzy-w dzisiejszej wersji kukurydza+ groszek+czerwona papryka-polanej jogurtem)

Cała szafa spodni, a ja w nic się nie mieszczę

!!!Boszzz jak ja bym chciała zapomnieć o jedzeniu...czasem nawet zapominam o jedzeniu

:-) ale ja poki co mam juz zakupione skladniki do swojej - w jej trakcie tez zapominalam o jedzeniu... Ale dopiero po którymś tam dniu... Ale nie powiem, dzis sniadanie zjadlam o 14:00, bo wczesniej jakos jesc mi sie nie chcialo... po 17:00 zjem z M obiad i do jutra pewnie nic nie przekasze (bo tak juz jest od kilku dni..)