reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mamamatysia na diecie jesteś? Ja też bym chciała, ale ja za dużo słodkości lubię, więc piekę ciasteczka owsianę( żebym nie miała wyrzutów). Tłumacze sobie że niby zdrowsze:) hahaha

ankzoc
tak, z kuciokami :-D o taki

Załączniki

• IMG_9148.jpg
    IMG_9148.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 49
Pewnie żoneczki pobiegły obiadki gotować:-D;-).
Ja idę piec babeczki bo mnie Mati molestuje.Będzie próba charakteru bo jestem na diecie:wściekła/y:.

no pewnie tak - ja jak pisałam, zaraz ide kurczaka pieścić, hehe...chociaż na godzinkę mogę sobie jeszczeLenia wlączyć - bo M pracuje dziś do 17:00... Ale babeczki - mniam... wrzuć przepis w odpowiedni wątek https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2009-f259/przepisy-23402/index8.html

a cóż to za dieta??

Ja nadal jestem. :-). Nie gotuję :-) Nie jestem na diecie. Ale ze słodyczy to ja najbardziej lubie kiełbasę. :-D
Moniqsan, fajny ten kombinezonik. :tak: Ja nie mam, bo u nas nie jest tak zimno. Ale kurczę nie wiem co ja w takim razie w tej warszawie zrobię!!

Ja też jestem. Dziecko mi chwilowo padło, a ja ziemniaki włączyłam i krupnioki na patelni się smażą. Więc łatwo, szybko i przyjemnie:-):-):-)

m&m's
Faaaajnie Ci
Ja np nie umiem rozwiązać problemu ubierania Lilianki na trasie dom-dwór-poieszczenie-samochód-dom :huh: Jak ją ubiorę w domu w kombinezon i zapakuję w fotelik to już w samochodzie spływa z niej pot :-( Nie mogę jej ubrać normalnie i przykryć kocem bo od razu go z siebie skopuje. Jak Wy sobie z tym radzicie?
Spacer to co innego, biorę wózek, pakuję w kombinezon Lili i idziemy.

Aha, odezwij się jak będziesz w tej Wawie. Będziesz tylko tutaj? Czy tylko tu lądujesz? Jak długo zostajesz? Może udałoby się spyknąć?

Moniqsan-Śliczny kombinezon.Dla kobitek to można poszaleć.Ja kupiłam w 5-10-15 (chociaż za tym sklepem nie przepadam)później wrzucę fotki.
Nino-Niestety wreszcie się za siebie wziełam.Mam super dietę, smaczną i nawet tylu wyrzeczeń nie ma w 10 dni 5 kg.Działa, bo juz stosowałam,niestety później przyszedł czas częstych wyjazdów i jedzenia w restauracjach no i waga w górę.Ja kocham jeść ale po diecie będę się ograniczała:-(-wszystko ale w małych porcjach.
Aga-Przepis.A proszę..."czekoladowe Babeczki" DecoMorreno;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry