Confi
Mamusia Damianka :)
dziękuje dziewczyny, na was zawsze moge liczyć
w dalszym ciągu czuje się paskudnie, Damiś ma siniaka na główce i kreseczkę jakby pękła leciutko skóra. Dobrze ze krwi nie było bo chyba bym padła
jak się obudził to spojrzał na mnie i wziął moja twarz w obie raczki bo wisiałam nad nim rzecz jasna, a ja na to znów w ryk
uświadomiłam sobie ,że byłabym w stanie zabić jakby ktos coś by mu zrobił...jestem pod wrażeniem tych uczuć . Nigdy wczesniej nie doświadczyłam czegos podobnego.
tego dokumentu nie da się przekonwertować na pdf jakiś błąd mi wychodzi.Te z dziewczyn , które mają problemy z otwarciem pliku prosze napisac jakie rozszerzenie by was interesowało . Czy wystarczy zwykły "doc"?
Mam też jakies wersje word 2.x , 4.0 , 5.0 , 5.1 dla maca
w dalszym ciągu czuje się paskudnie, Damiś ma siniaka na główce i kreseczkę jakby pękła leciutko skóra. Dobrze ze krwi nie było bo chyba bym padła

jak się obudził to spojrzał na mnie i wziął moja twarz w obie raczki bo wisiałam nad nim rzecz jasna, a ja na to znów w ryk

uświadomiłam sobie ,że byłabym w stanie zabić jakby ktos coś by mu zrobił...jestem pod wrażeniem tych uczuć . Nigdy wczesniej nie doświadczyłam czegos podobnego.
tego dokumentu nie da się przekonwertować na pdf jakiś błąd mi wychodzi.Te z dziewczyn , które mają problemy z otwarciem pliku prosze napisac jakie rozszerzenie by was interesowało . Czy wystarczy zwykły "doc"?
Mam też jakies wersje word 2.x , 4.0 , 5.0 , 5.1 dla maca
Jeśli któraś z Was bedzie zainteresowana to warto przetestować. Nie trzeba sie glodzic. Podstawa to nie łączenie tłuszczy z węglowodanami... no i trzeba odstawić cukier i białą mąkę

Ja zanim zebrałam się do zrobienia go, też nie mogłam się przekonać ze względu na tego tuńczyka. Okazuje się jednak, że ten sos nie ma smaku takiego jaki sobie wyobrażasz. Tuńczyk jest gorący co totalnie zmienia smak, połączony ze śmietana, sokiem z cytryny i pomidorami ma delikatny maślany i gładki smak. Myślę że byłabyś się pozytywnie zaskoczona 

Zrób i przekonasz się o czym mówię, tego tuńczyka się po prostu nie czuje, smak jest zupełnie inny niż sobie człowiek wyobraża. Zresztą dla mnie pizza którą toleruję to tylko taka typowa crudo (szynka parmeńska plus parmezan ew rukola) tudzież z salami pepperoni. Inne odpadają