ostraszka
kwietniowa mama
W naszym przypadku to ja mam ten "zaszczyt" zostac obsikana przez synka
Moj D wieczorkiem porozmawia z synkiem by zobil mi psikusa i o dziwo Natanek slycha tatusia i co jakis czas mam niespodziewany pysznic:-)
Jolu a czy nie ma u was car bood? Ja co niedziele jezdze po okolicy i kupuje ciuszki dla mlodego w bardzo dobrej cenie i stanie.
Moj D wieczorkiem porozmawia z synkiem by zobil mi psikusa i o dziwo Natanek slycha tatusia i co jakis czas mam niespodziewany pysznic:-)Jolu a czy nie ma u was car bood? Ja co niedziele jezdze po okolicy i kupuje ciuszki dla mlodego w bardzo dobrej cenie i stanie.

Zapewne gdybyśmy poprosili pomoc by się znalazła, ale ja nie lubie i nie umiem się prosić 

czyli jakies 800...no coz Stamford jest drogie...
Już o tym opowiadałam - najpierw nie chcieli nam dać warunków, po kilkumiesięcznych staraniach w ogóle przyjęli wniosek o warunki, dawali je poł roku. Potem na tych warunkach już nie można było dać pozwolenia bo się coś zmieniło, więc wystąpiliśmy o nowe z usługą, czekaliśmy na nie ponad pół roku, mimo że projekt ten sam, przyłącza wszystkie te same, jedynie w nazwie inwestycji różnica, ale oni musieli wszystko (mimo że to samo) od początku analizować - ochronę środowiska, melioracje i inne pierdoły
teraz jesteśmy na etapie poprawek do pozwolenia ... typu podjazd dla inwalidów, który ma mieć 7 metrów !!!

A tak? Nerwy poszarpane, kasy na przeróbki projektu poszło tyle że szok, za każdym razem a bylo już tego mnóstwo kilka tysi. No i sama cena dzialki. Pod warszawą w cenie naszej działki byśmy się pewnie wybudowali i urządzili