moniqsan
Fanka BB :)
patik
Widzę Ty jesteś nocny marek. Zawsze logujesz się bardzo późno :-)
Lilianka też ostatnio gorzej zasypia na noc. Zawsze usypiała przy cycu po długim jedzeniu i odkładałam ją śpiącą do łóżeczka. Od kilku dni zasypia przy cycu nadal, ale odłożona zaczyna marudzić. My ją po prostu zostawiamy, po kilku/kilkunastu minutach narzekania w końcu zasypia. Nie chcę jej uczyć złych nawyków. Takie dziecko szybko koduje i może się to źle skończyć
mamstud
Czyli Twoja teściowa nie jest taka zła jaką ją mamstud opisywała
Przyślij nam jakieś zdjątka z nowego mieszkanka. Nie mogę się doczekać
barmanka
Ja też jestem neciara-załatwiara
Co prawda nie na taką skalę jak Ty, ale z internetowego wyszukiwania i załatwiania spraw jestem już wśród rodziny i znajomych znana.
Moim największym sukcesem jest zakup grabi dla mojego taty (tata ma firmę urządzającą i konserwującą zieleń) które ileś lat temu dostał od jakiegoś niemca , o których ja wiedziałam tylko tyle, że są długie i żółte i prawdopodobnie niemieckie
Spędziłam w necie nad nimi chyba z tydzień i znalazłam. Do tej pory się tym faktem jaram. Oczywiście grabie nie są niemieckie, a szwajcarskie 
Zdradź nam swój patent na czystą okolicę podczas karmienia Marcelka. Bardzo mi się podobała historyjka pt "dziś nie mam cierpliwości"

AgA
Tak, chodzimy na rehabilitację 2 razy w tygodniu. Lilianka robi postępy i w sumie teraz mamy już ćwiczenia bardziej wspomagające rozwój niż coś naprawiające.
Ty wiesz, że ja w ogóle nie zwróciłam uwagi na te nóżki?
Nie wiem co robi moje dziecko ze stópkami leżąc na brzuszku
Jutro zaobserwują i dam znać. Jak chcesz to mogę o to też zapytać naszą fizjoterapeutkę co ona o tym sądzi 
malinka
Jesteś taka dzielna, podziwiać Cię to mało. Na pewno nie masz łatwo
Najbardziej podziwiam Cię za to wczesne wstawanie. Aż się czerwienię jak myślę o swoim lenieniu się w łóżku do 11 

Teraz jak będę tak gnić w wyrku to będę myśleć o Tobie 
Widzę Ty jesteś nocny marek. Zawsze logujesz się bardzo późno :-)
Lilianka też ostatnio gorzej zasypia na noc. Zawsze usypiała przy cycu po długim jedzeniu i odkładałam ją śpiącą do łóżeczka. Od kilku dni zasypia przy cycu nadal, ale odłożona zaczyna marudzić. My ją po prostu zostawiamy, po kilku/kilkunastu minutach narzekania w końcu zasypia. Nie chcę jej uczyć złych nawyków. Takie dziecko szybko koduje i może się to źle skończyć

mamstud
Czyli Twoja teściowa nie jest taka zła jaką ją mamstud opisywała

Przyślij nam jakieś zdjątka z nowego mieszkanka. Nie mogę się doczekać
barmanka
Ja też jestem neciara-załatwiara
Co prawda nie na taką skalę jak Ty, ale z internetowego wyszukiwania i załatwiania spraw jestem już wśród rodziny i znajomych znana.Moim największym sukcesem jest zakup grabi dla mojego taty (tata ma firmę urządzającą i konserwującą zieleń) które ileś lat temu dostał od jakiegoś niemca , o których ja wiedziałam tylko tyle, że są długie i żółte i prawdopodobnie niemieckie
Spędziłam w necie nad nimi chyba z tydzień i znalazłam. Do tej pory się tym faktem jaram. Oczywiście grabie nie są niemieckie, a szwajcarskie 
Zdradź nam swój patent na czystą okolicę podczas karmienia Marcelka. Bardzo mi się podobała historyjka pt "dziś nie mam cierpliwości"

AgA
Tak, chodzimy na rehabilitację 2 razy w tygodniu. Lilianka robi postępy i w sumie teraz mamy już ćwiczenia bardziej wspomagające rozwój niż coś naprawiające.
Ty wiesz, że ja w ogóle nie zwróciłam uwagi na te nóżki?
Nie wiem co robi moje dziecko ze stópkami leżąc na brzuszku
Jutro zaobserwują i dam znać. Jak chcesz to mogę o to też zapytać naszą fizjoterapeutkę co ona o tym sądzi 
malinka
Jesteś taka dzielna, podziwiać Cię to mało. Na pewno nie masz łatwo
Najbardziej podziwiam Cię za to wczesne wstawanie. Aż się czerwienię jak myślę o swoim lenieniu się w łóżku do 11 

Teraz jak będę tak gnić w wyrku to będę myśleć o Tobie 

no ale staram sobie zawsze jakos ulatwiac zycie....