Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,pora kupić rękawiczki.Nie na klikałyście wiele to dobrze mniej nadrabiania
.
Ale tu prawie cały dzień nikogo nie ma...Teraz to chyba juz po kąpieli i pora usypiania![]()
do tego musze na piatek zrobic jakas dziwna prezentacje a na sobote wybrac temat pracy mgr
a do tego praca, dom, obowiazki no i Gucio ktory znow jak dawniej przesypia cale noce. Wstaje razem ze mna o 5 i razem jemy sniadanko, szykujemy sie i wychodzimy
meczy mnie troche jazda po Toruniu o 6 rano z malym dzieckiem ale musze Gucia u babci zostawic. Staram sie podczytywac ale nie zawsze dam rade odpisac. 
wróciiiiiiłaaaaam 

u nas za reportaż wołają 1100zł 
i jest mniej fotek niż ty miałaś :-(
kochana gdyby nie internet to nic bym nie załatwiła
moja mama to nygus do kwadratu!! jedynie w kościele była (a jak się zdarzyło że zapomniała czegoś dopytać, to powiedziała że więcej już nie pójdzie i musiałam ciocie prosić
żeby poszła), z weselem to było tak że wszystkie zaliczki czy podpisywanie umów wstępnych to właśnie ciocia mi jeździła (mojej mamy siostra), bo mama "zmęczona była", dodam że pracuje 6 godz dziennie, więcej obowiązków nie ma, nawet psa nie ma którego musiałaby na spacer wyprowadzać..
:-), dodam że na organizację wszystkiego mieliśmy 4 miesiące - bo jakoś na ostatnią chwilę się zdecydowaliśmy