reklama

Mamy majowe 2009

confi, słońce ja podobnie jak Marzena też się czasami zastanawiam czy o wszystkim pisać czy nie... ty jeszcze masz o tyle dobrze że na zamkniętym możesz sobie popisać, wyżalić się... to forum BB jest bardzo popularne, wystarczy że w google wpisze się jakiegolwiek zapytanie (np dotyczące laktatora, czy innych porad) i na którejś tam stronce pojawia się właśnie babyboom..
ale nie mam pojęcia czy na publicznym forum da się utajnić pewne posty :sorry: raczej wątpię by była taka opcja, ale pewności nie mam, moderator by musiała nam objaśnić co i jak.
i oczywiście jestem za tym byś była moderatorką :tak:

kasia, Filipek wygląda bosssko na tym kibelku :-D

jola, zaskoczyłaś mnie tym wczesnym sadzaniem na nocnik... nie wiedziałam że tak można :sorry: może to jest dobry pomysł hmmmm muszę przemyśleć w wolnej chwili ;-)

aga, owszem lubię dużo pisać, zresztą widać to po ilościach moich postów :zawstydzona/y: taka gaduła jestem :-p choć powiem wam że prywatnie to taka wylewna nie jestem :eek: lubię się dołączyć do rozmowy jak ktoś nada temat :tak:
ale ja na moderaotra? :cool2: hiiii mąż by rozwód wziął ze mną jak nic za to siedzenie przed kompem :sorry: myśle że spokojnie ankoc i confi sobie poradzą. ale dziękuje kochana za pamięć :**
p.s. odezwała się ta co mało się tu udziela :-p:-p:-p

ankzoc, szkoda że nie ma za to żadnych pieniążków :zawstydzona/y: nie to że jakaś materialistka jestem :-p tylko w sumie to jest twoja praca... no ale zawsze dobywasz jakieś doświadczenie, które możesz w przyszłości wykorzystać w innej pracy :tak:
a na moderatorke myślę że confi się lepiej nadaje :tak: bo ja taka miękka do ludzi jestem :sorry::-D:-D (kiedyś mnie to zgubi kurna :crazy:)

aga, właśnie sprawdziłam, ja też nie mam dostępu do zamkniętego. kiedyś nawet wysłałam chęć bycia tam, ale nie zostałam przyjęta. potem wyszła "afera" o której chyba wszyscy pamiętają ;-)

no i się dzieć obudził i pozostałym dziewczyno nie odpisze :-( rety jak ja nie cierpie tak na raty pisać wrrrr :wściekła/y:

reklama
Marzena robie albo zwykłą wtedy zalewam ją wrzątkiem, a mam też jeszcze taką na mleku modyfikowanym- tą zalewam wg przpisu wodą 50 st.Wczoraj podałam tą na mleku modyfikowanym. Małą łyżeczkę zalałam odrobiną wody, dolałam mojego mleka ciepłego i dosypałam kleiku.
Ale ta zwykła bardzo gęsta wychodzi i źle się miesza z mlekiem, a ta gotowa jest z cukrem no i z modyfikowanym mlekiem po 6 miesiącu - chociaż to tylko mała łyżeczka.
Nie wiem w sumie, która lepsza.
No właśnie widziałam taką z bobovity chyba po 6 miesiącu - 3 owoce o ile się nie mylę... Ale chyba wolałabym jakąś taką zwykłą, żeby w mleku rozrobić.

My po szczepieniu juz, mały troche popłakał ale wielkiej tragedii nie było.
Uffffffffffffff............w końcu odpoczynek dla mojego portfela, bo nastepne szczepienie jak maly skończy rok:-)

N aspacerek sie wybieramy, bo pogoda jakoś sie wyrobiła i szkoda byłby siedzieć w domu.

nina2003- ja podaje małej 150 ml mojego mleka + dwie lyżeczki kaszki mannej+ 3 łyzki stołowe kaszki ryzowej i moje dziecko budzi się i tak o 22, 23 :wściekła/y:. Kurcze czemu moja Maja tak nie chces spac :confused2: Co do podawania glutenu to podaję kaszkę manną bobovita http://www.nutricia.com.pl/produkty_marki.php?brand=BOBOVITA&id=213od 6 m-ca 2, 3 gramy na 100 ml przez pierwszy tydzien podawałam jedna łyżeczkę teraz zwiekszyłam do 2 i tak przez pełne 2 m-ce trzeba podawać, ja zaczełam od 3 pazdziernika

marzena80- kaszka manna jest z bobovity od 6 m-ca zawiera gluten ;-)http://www.nutricia.com.pl/produkty_marki.php?brand=BOBOVITA&id=213

barmanka79- ja tez jestem za miekka ;-)

o matko w tak krótkim czasie tyle nastukałyście??? :szok:
nieźle .
tata już sobie poszedł, probowałam z nim rozmawiac ale mnie zbył :confused2:
no cóż, spodziewałam się. Mam jeszcze jedną zagwostkę...wczoraj jak ze mną rozmawiał to mówił ze wciąż pożycza pieniądze mojemu bratu i że czuje ze ja jestem pokrzywdzona...ja owszem trochę zaprzeczałam ale gruncie rzeczy tata ma rację jednak ja nie z tych co się żalą więc z natury zaprzeczam. Tata jednak stwierdził ze ma dla mnie a własciwie dla Damiana 1000 złotych i mi je da. Dzisiaj zachowywał się tak jakby zapomniał i pewnie faktycznie zapomniał ale ja nie śmiałam mu przypominac choć nie ukrywam kasa by się przydała bo w tej chwili jestem goła i wesoła...
Nie wiem co mam robić...przypomnieć czy to nie wypada? Wszystko w środku mówi mi ze nie wypada...ale szkoda...:confused2:
Nie lubię takich obiecanek cacanek....

a co do moderatora...ja się nie wychylam. Jak będzie potrzebna pomoc to pomogę. Jestem adminem na innym forum i daję radę więc jak będzie trzeba to i tu pomogę,a co do utajnienia naszych postów to cieszę się ze jest takie jednogłośne zdanie za....
Poczekajmy teraz na to jakie uprawnienia bedzie miała Ankzoc a ja nie da rady to wspólnie napiszemy petycję do adminów i mam nadzieję ze cos wskóramy bo faktycznie macie rację ze nie piszemy wszystkiego bo boimy się demaskacji a co za tym idzie forum traci sens bo nie możemy się swobodnie wypowiedzieć i tu błędne koło się zamyka. Musimy coś z tym zrobić a grupą zdziałamy więcej :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry