monika1977
Fanka BB :)
U nas pada. Ja ze starszakiem w domku a Tomuś na spacerze balkonowym. :-)Balkon mu służy bo ostatnio prawie wcale nie sypiał w dzień .Teraz śpi bardzo długo a ja wreszcie mam czas na swoje małe przyjemności..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana ja to już listę sobie piszę rzeczy do załatwienia, zakupów do zrobienia (dla synka)Barmanko , widzę,że Ty już jedną nogą w Polsce.

nie muszę mówić co mój mąż na to mówi
ale wole sobie teraz po kolei pisać co i jak niż potem was setkami pytań zarzucać ;-) a tak to powolutku sobie wszystko robię
no i jeszcze chrzciny w Polsce organizujemy 

Mój kawaler waży okołlo 7 kilo. Nie wiem ile mierzy bo u nas nie mierzą . Niektóre ubranka na 62 są na styk a 68 są za duże.Jaga się urodziła spora a Tomuś wyglądal jak kosciotrup.Ze szpitala wychodzilismy z wagą2440 i 52 cm wzrostu.Kołyska więc mu jeszcze posłuzy.
Barmanko , widzę,że Ty już jedną nogą w Polsce.

i strasznie panikuje.W sobote powtórze jeszcze z nocnego moczu a w poniedziałek idę do gina.Kamień spadł mi z serca bo nie wiem co bym zrobiła.Nie chce miec więcej dzieci na ale jakby się przytafiło to trudno.Gorszy problem bo mam zakaz zachodzenia w ciąże z powodu cholestazy.Miałam ją przez pół ciąży z barzdzo podwyzszonymi próbami wątrobowymi.No i jestem po cesarce także taka szybka ciąza odpada.
.Na szczęście pogoda się poprawiło wyjrzało słonko i można było częściowo dzionek spędzić na spacerach:-).