Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(

;-):-)
ja myślałam, że połowa tej porcji będzie na dwa dni...a kiedy dodajesz masło?? a kaszkę pewnie pod sam koniec gotujących się warzyw?? i miksujesz to potem na papkę??
Kurcze z tymi nianiami to jest naprawdę nie lada gratka, kasują tyle że szok! Wiesz co u ciebie taka sytuacja z sąsiadką była a moja szwagierka jest nauczycielką i tez poszukuje niani, jak przyszła do niej jedna baba to powiedziała jej że ok sie zaopiekuje za 700 zł dodam ze szwagierka ma 19 godzin golego etatu jako nauczycielka , a ta baba do niej, że za ferie i wakacje ta jej ma płacić kasę , pomimo tego, że nie będzie siedziec z dzieckiem wyobrazasz to sobie 

ale sie wkurzylam wysmarowalalm takiego dlugiego posta i mi go zjadlo no szlag by to trafil ze tak brzydko powiem z samego poniedzialku.Patik ja jak szukałam niani to mówiły 8 zł do ręki niektóre 6 zł ale 15 lekka przesada to po co wracać do pracy bez sensu!!![]()

Myślicie zrobić zamknięty???ankzoc- widze kochana że już jesteś moderatoremwięc możesz już zacząć działać, odnośnie zamknietego.