reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc - witam naszą panią moderator:-).
Zamknięty - jestem raczej za bo poruszamy dużo osobistych spraw, z czasem nabrałyśmy zaufania więc i otwieramy się bardziej a nie wiadomo kto Nas podczytuje.

reklama
confi, owca - wszystkiego dobrego dla maluszków, przede wszystkim mam cierpliwych i uśmiechniętych nawet po nieprzespanej nocy, pieluszki suchej, zadowolonego żołądeczka i buźki uchachanej.

patik80 - moja starsza miała duże zgrubienia sutka, byliśmy u chirurga, kazał smarować czymś na obrzęk w żelu (zapomniałam), zmniejszało się i zniknęło, mi tez powiedziano, że hormony.

CONFI-OWCA -wszystkiego naj dla dzieciaczkow!

moj maly ma niebieskie oczka od urodzenia,raczej juz mu sie nie zmienia a chcialabym bo mi sie podobaja ciemne tak jak ja mam piwne.

spadam bo glodomorek wstal

bohaciefka dzięki za odpowiedź, z zewnątrz nic nie widać żeby miała jakiś obrzęk, dopiero jak dotykam to wyczuwam twardą kuleczkę. Zobaczymy co powie lekarz, idziemy wieczorem, mam nadzieję, że to nic groźnego

a ja już po wizycie u lakarza - jak zwykle lekarz nie wysilił się - skoro mam zdrowe dziecko, to On nie rozumie po co przyszłam - kontrola = natretna matka;-). Jaga waży - 10,350 kg, a długość ok. 78 cm:szok::tak::-D.
Lekarz powiedział, że Ona wyglada na roczne dziecko a nie na 5-miesięczne:szok::-D. Co jeszcze - na ulewanie "pokaszkowe" kazał nadal podawać Debridat. I nie męczyć kaszką manną jeżeli tak strasznie zwraca - później i tak dostanie gluten w innej postaci :confused:(no nie wiem co mam na ten temat myśleć :dry:- a co z tą wczesną ekspozycją:confused:?). Pochwałi stateczność Jagi (że tak ładnie siedzi jak ją ubierałam, no i przy noszeniu - nie musze przytrzymywać jej główki i kregosłupa - trzymam po prostu za tyłek, i uważam kiedy się próbuje wychylić).
Tyle...

patik - moja Mała po urodzeniu miała napuchniete piersi i właśnie te grudki.. Przy dotyku nie bolało jej to (nie płakała wkażdym bądź razie) - polożna kazała nam robić przez kilka dni okłady z sody (łyzka stołowa sody na pół szklanki ciepłej wody) - pomogło po 3 dniach. A okłady robiłam jedynie po kąpieli - tak ze 3 minuty potrzymałam jej waciki (te duże) na piersiach.

reklama
aga_k_m, nina2003 dziękuję Wam dziewczyny:-) od razu mi lepiej jak przeczytałam Wasze posty, ale pojedziemy do lekarza i się upewnimy o co chodzi!
Jagódka rośnie jak na drożdżach i kto by pomyślał, że karmisz ją piersią :-) Duża dziewczynka, niech nadal rośnie zdrowo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry