reklama

Mamy majowe 2009

Melduję się majóweczki. U nas noc w miarę przespana.Złamałam się i dałam Fifiemu butle o 2:zawstydzona/y:.Ale dzięki temu przespałam do 5.30,potem niestety zaczał włączać i wyłączać swoją pozytywkę:crazy:.
Saro-nareszcie wróciłaś:-):-D:-) Mam nadzieję ,że będziesz częściej się udzielać.
Patik-Cieszę się, że u Hani to nic poważnego.Powodzenia z szukaniem niani.
Confi-Przepis na Malibu w odpowiednim wątku:-).Dziś ruszam z produkcją:laugh2:.
Joannn-Pozdrowionka dla teściowej.
Nina-"Brzydula" rządzi!U mnie normalnie cała rodzina się wkręciła.M wracając z pracy pyta"a co tam w brzyduli?":rofl2:
Owco,Mamstud-Bidulki, współczuje całonocnych pobudek:-(.Moja rada-bierzcie poduchy i jak maluchy śpią to Wy do łóżeczka.Nawet półgodzinna drzemka pomaga(i kto to mówi:zawstydzona/y:)
My mamy chrzciny 15 listopada :-)
To "prawie" w moje urodzinki(17).Oprócz tego dalej walczę z suwaczkami i dalej bez rezultatu:angry::angry::angry:.
Na razie zmykam bo muszę poszukać przepisu na szarlotkę.Chcę upiec ciacho z lodami i bita śmietaną;-)

reklama
Witam Witam i całuski dla teściowej Joann:-D
ankzoc gratuleje zostania moderatorem oczywiście jak forum się zamknie prosze o uwzględnienie
Sara fajnie że jesteś wiem że masz mnóstwo roboty z małym skazańcem :wściekła/y:
Nina ja tez ostanio zaczęłam oglądac brzydule chociaż nigdy nie lubiłam teraz jak wracam z pracy to akurat leci i mnie wciągło:-p
Owca i Mamstud ja też z oczami na zapałkach najlepsze jest to że mój mały mężczyzna nie chce jeść tylko się wierci stęka jęczy czasami gada :eek:
A co do odcisku to ja dostałam taką jakby ramke z jyska gdzie jest miejsce na odcisk i potrzebne do tego materiały miałam zrobić już dawno ale mój M tak samo na wszystko ma czas i nie nie pomógł do dziś z tym:rofl2:
Kronike tez chce założyć już zbieram zdjątka takie z różnych okresów
Nina gratuluje pobrania moczu

joannn no współczuje sytuacji :eek: głupia sprawa.. wiesz tak na prawdę każda z nas nie pisze tutaj wszystkiego co by chciała właśnie przed obawą zdemaskowania ;-)

a teraz tak sobie pomyślałam - bo jest osobny wątek o teściach i rodzicach - czy by ten wątek można było zrobić jako zamknięty?? :sorry::sorry:

nina, super że udało się w końcu zebrać ten mocz :-)

owca, odwdzięcz się synalkowi - obudź go :-D:-D niech zobaczy jak to fajnie jest jak się człowiek nie wyśpi :rofl2:

bohaciefka, super robisz te albumy, z opisu widać że chyba troszkę to pracochłonne jest co? :sorry: a może to się tylko tak wydaje ;-) na pewno córki będa miały suuuper pamiątkę jak dorosną. ja czegoś takiego nie mam - a szkoda wielka :zawstydzona/y:
aaa i zapomniałam cię pochwalić - widzę że super poradziłaś sobie z suwaczkami :tak:

co do odcisku, my już mamy dwa odciski :-) stópka za każdą razą :tak: my odcisk robimy w formie - gipsie.
aga, powiem ci że w gipsie zrobić odlew jest dość ciężko :zawstydzona/y: mąż troche zmarnował proszku zanim nauczył się robić dobrą konsystencję. no i mimo tego że na śpiocha robisz odcisk dziecko i tak porusza kończynami :sorry: nóżke chyba jest prościej odbić... następną razą spróbujemy rączkę :tak:

nina, bo właśnie z tymi odciskami to jest tak że jak zrobisz złą propocję to albo szybkę stygnie albo jest rzadkie :crazy: dlatego my kupiliśmy najnormalniejszy gips w woreczku i wyciągamy i robimy wtedy kiedy potrzebujemy. nie kosztuje to duzo pieniążków więc nie jest żal jak cos nie wyjdzie :tak: tak więc polecam - przejdź się do sklepu z malarskimi rzeczami i kup sobie małą paczuszke gipsu :tak:

a ja właśnie pozgrywałam fotki z aparatu, i.. przypomniało mi się co mamamatysia napisała wczoraj o mojej Niuńce- tj. że aż dziw, ze ma taką wagę będąc na cycku - a więc proszę - nasza czwartkowa sesja karmiąca;-):tak::-D
Moje Maleńkie Dziecko w akcji:-D:-D:-D

Załączniki

• jagódka i oluś 014.JPG
    jagódka i oluś 014.JPG
    54,5 KB · Wyświetleń: 65
  • jagódka i oluś 015.JPG
    jagódka i oluś 015.JPG
    51 KB · Wyświetleń: 60
  • jagódka i oluś 017.JPG
    jagódka i oluś 017.JPG
    55,4 KB · Wyświetleń: 62
  • jagódka i oluś 018.JPG