mamamatysia
Fanka BB :)
Melduję się majóweczki. U nas noc w miarę przespana.Złamałam się i dałam Fifiemu butle o 2
.Ale dzięki temu przespałam do 5.30,potem niestety zaczał włączać i wyłączać swoją pozytywkę
.
Saro-nareszcie wróciłaś:-)
:-) Mam nadzieję ,że będziesz częściej się udzielać.
Patik-Cieszę się, że u Hani to nic poważnego.Powodzenia z szukaniem niani.
Confi-Przepis na Malibu w odpowiednim wątku:-).Dziś ruszam z produkcją
.
Joannn-Pozdrowionka dla teściowej.
Nina-"Brzydula" rządzi!U mnie normalnie cała rodzina się wkręciła.M wracając z pracy pyta"a co tam w brzyduli?"
Owco,Mamstud-Bidulki, współczuje całonocnych pobudek:-(.Moja rada-bierzcie poduchy i jak maluchy śpią to Wy do łóżeczka.Nawet półgodzinna drzemka pomaga(i kto to mówi
)

.
Na razie zmykam bo muszę poszukać przepisu na szarlotkę.Chcę upiec ciacho z lodami i bita śmietaną;-)
.Ale dzięki temu przespałam do 5.30,potem niestety zaczał włączać i wyłączać swoją pozytywkę
.Saro-nareszcie wróciłaś:-)
:-) Mam nadzieję ,że będziesz częściej się udzielać.Patik-Cieszę się, że u Hani to nic poważnego.Powodzenia z szukaniem niani.
Confi-Przepis na Malibu w odpowiednim wątku:-).Dziś ruszam z produkcją
.Joannn-Pozdrowionka dla teściowej.
Nina-"Brzydula" rządzi!U mnie normalnie cała rodzina się wkręciła.M wracając z pracy pyta"a co tam w brzyduli?"

Owco,Mamstud-Bidulki, współczuje całonocnych pobudek:-(.Moja rada-bierzcie poduchy i jak maluchy śpią to Wy do łóżeczka.Nawet półgodzinna drzemka pomaga(i kto to mówi
)To "prawie" w moje urodzinki(17).Oprócz tego dalej walczę z suwaczkami i dalej bez rezultatuMy mamy chrzciny 15 listopada :-)

.Na razie zmykam bo muszę poszukać przepisu na szarlotkę.Chcę upiec ciacho z lodami i bita śmietaną;-)