reklama

Mamy majowe 2009

Jolu, to jeszcze jedna osoba trzyma za was kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze, inaczej po prostu być nie może

Aga Litwinką to ja nie jestem;-) tak historycznie się złożyło, że na Litwie jest sporo Polaków, w Wilnie mamy 10 polskich szkól i nawet filie Uniwersytetu Białostockiego, więc nie jest źle ale i tak jest to trochę drażliwy temat

Nie bardzo jeszcze nadążam, ale dzięki dziewczyny za ciepłe przyjęcie:-):laugh2:

reklama
jolu, kciukasy masz jak w banku. Powiedz jeszcze o której godzinie, jeśli pisałaś to sorki, przeoczyłam :sorry:
A ten uwęziony jajnik lekarze na pewno pięknie odprowadzą i ufiksują na swoim miejscu. Tak to jest z przepukliną-coś musi się w niej zawierać, a że jajnik blisko ... Nie przejmuj się kochana, Twoja córeczka jest silna i zdrowa i na pewno dzielnie się spisze :tak:

Nie wiem dokladnie o ktorej bedzie operacja ...mamy sie stawic na 8 rano...maja ja przygotowac....wiec nie wiem o ktorej to bedzie......dziekuje:tak::tak:

A wczoraj oebralam moja paczuche ktora dostaly dziewczyny z okazji ukonczenia 6 miesiecy...( takie daja tez u nas w szpitalu po urodzeniu dzidziusia)
..no i mile jestem zaskoczona....mnostwo kuponow....pacynki dla dziewczyn...sloiczki z jedzonkiem...kaszki...plyn do plukania..proszek do prania.....no i 20f off z nastepnych zakopow w boots.....
no i wiele innych probek.....

Załączniki

• DSC02028.jpg
    DSC02028.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC02029.jpg
    DSC02029.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 49
Melu-Ja tez mam dwóch facetów.I u mnie tez kwitnie braterska miłość(która pewnie minie za kilka lat gdy starszaki wkroczą w okres dojrzewania a juniorzy będą w ich wieku)Fajnie,że mam towarzyszkę niedoli;-).
Ewka82-Witaj i dziel się swoimi spostrzeżeniami:-)
Jolu-Razem z Fifciem będziemy trzymali zaciśnięte piąstki.Znam ten stres(chociaż Mati był troszkę starszy) i mówię Ci, że wszystko pójdzie OK a potem to już tylko WIELKA ULGA.

A wczoraj oebralam moja paczuche ktora dostaly dziewczyny z okazji ukonczenia 6 miesiecy...( takie daja tez u nas w szpitalu po urodzeniu dzidziusia)
..no i mile jestem zaskoczona....mnostwo kuponow....pacynki dla dziewczyn...sloiczki z jedzonkiem...kaszki...plyn do plukania..proszek do prania.....no i 20f off z nastepnych zakopow w boots.....
no i wiele innych probek.....

no i co?
nie mówiłam?
A my dalej "100 lat za Murzynami" ....
ehhh

Witajcie

Jolu- trzymam kciuki, żeby wszystko było w poszło jak najlepiej, będe o Was mysleć:-)

U nas pochmurno, poszłam z Misiem na zakupy do tesco no i wszystko zostalo w aucie, bo nie mam jak przynieśc. Myślałam że może na chwile przyśnie to szybko wyskocze, ale gdzie tam, marudzi ciągle i ani myśli zasnąć.
Poszliśmy potem na spacer, darł sie w wózku to wróciliśmy:confused2:teraz siedzę, M ma za niedługo przyjechać, a ja nawet dla niego obiadu nie mam, bo wszystko zostało w aucie:angry:a w lodówce samo światło.

Dziewczyny a gdzie Slonko?????dawno jej nie było!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry