reklama

Mamy majowe 2009

reklama
moniqsan- widze ze Lili jest taką samą petardą do spania jak mój Miłoszek:-)
Ja próbuje go uspać,ale jakoś z mizernym skutkiem, przynjamniej zeby na 15 min usnął to poszłabym po te cholerne zakupy do samochodu.

MAMAMATYSIA -wieszc co ja juz tak mysle pare dni nad tym chodzikiem ,ale raczej sie nie zdecyduje.szkoda dzidzi.

MONIQSAN-xaver dzis mi tez tak spi po pare minutek ,ale noc zato cala.:-)

wecie co jak widac xaver ma dzis pol roku jak to szybko przelecialo jak z bicza strzelil:-(jabym chciala zeby byl spowrotem maluski jak po urodzeniu.

wecie co jak widac xaver ma dzis pol roku jak to szybko przelecialo jak z bicza strzelil:-(jabym chciala zeby byl spowrotem maluski jak po urodzeniu.

martalis -mam identyczne odczucia. Jaga zdecydowanie za szybko rosnie - nie nacieszylam sie wystarczajaco jak była tyci-tyci:happy: w ogole - jeszcze raz bym mogla pojsc na macierzynski :tak:- nawet poród mogłabym raz jeszcze przezyc (chyba...):-D:-D:-D

aneteczka martalis, Nina
Ale ona całymi dniami w ogóle nie sypia :growl:
Umie poleżeć sama na dywanie, zająć sie zabawkami, zagapić się w tv, no ale mogłaby też czasami pospać. No i marudnik od 18 zawsze włączany :sorry:

Brałam prysznic a Młoda leżała z policzkiem w dywanie i biadoliła :huh:

Ja porodu nie chciałabym przeżyć jeszcze raz, za to na macierzyński mogłabym iść:-):-):-)nawet jeszcze z 10 razy:rofl2:

100 lat dla Xaviera!!!!

Pochwale sie jaki dokupiłam Miłoszkowi kombinezon na allegro, jeden już kupiłam a ten bardzo mi sie spodobał i niedrogi (bo używany ale ciiiiiiiiiiiiiiii)
779375586

reklama
Dobra przeczytałam Was kobietki.

Z tego co pamiętam:
Jolu napewno wszystkie bedziemy w czwartek myśleć o Tobie i trzymać kciuku za powodzenie operacji i dlatego wszystko pójdzie ok.

Co do brzyduli też oglądam i wciągnełam męża. Na poczatku mąż do mnie: co ty oglądasz? A teraz krzyczy: no idziesz bo brzydula leci!

I witaj ewa82

A reszte tematów zapomniałam. Buuuu. Skleroza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry