reklama

Mamy majowe 2009

martalis- każde dzieciatko majowe zasluguje na życzenia od Cioci Agi!!! A Xaverek troszkę mi przypomina moją Jagódkę - wiesz? A pół roczku to nie byle jaka data - raz jeszcze Wszystkiego Najlepszego dla Xaverka !!!:-):-):-)

reklama
hej wariatki, ale się rozpisałyście ;-)

agakm- jagódka jest boska, zresztą mamusia też wygląda uroczo :-)

ewka82- witaj ;-), widze że jesteś mój rocznik :-)

za komplementy dziękuję!!!

a co do rocznika - to NASZ rocznik !!! Fajnie, bo za duzo o roczniku '77 juz tu było (także dzięki mojej osobie...:confused2:;-):-D)

nadrabiaj, nadrabiaj Kochana moderatorko - bo padło parę sugestii w sprawie zamknietego ;-):-)

Och.....wy niedobre.....pare godzinek mnie nie bylo a Wy tyle naklikalyscie......zaraz nadrobie......
Dziewczyny juz spia....och mam nadzieje ze nie wstana jutro o 6 rano.....

A ja wrocilam z zakupkow....no i co ....kozaczkow sobie nie kupilam ale wrocilam ....z torebka.....a jak jestem z siebie zadowolona....torebka kosztowala 55 funto a ze u nas czas przecen to zaplacilam 16.99f.....:-):-):-):-)....ach jak ja uwielbiam zakupy w uk.........:-)

Lece ogarnac kuchnie bo wyglada jak po przejsciu bomby atomowej....i niedlugo wroce....:tak:

joann Witamy Teściową :tak: ankzoc rozbawilas mnie tym pytaniem o dostęp do zamknietego dla tej Pani he he he :-D

Nina Ty mnie tez rozbawilas tym pobieraniem siusków ;-) ale dobrze ze w koncu sie udalo

ankzoc dziekuje za Zyczenia zdrowka dla Gucia.Katarek ma straszny :-( nie moze oddychac, cala wydzielina siedzi gleboko i fridą nie wszystko wyciagne. Oklepuje go po pleckach ale nie wiele to pomaga. Pediatra kazala obserwowac i podawac witaminki i syrop i czekam na efekty...
Jakis czas temu pytalas jak podoba mi sie Olsztyn wiec sama nie wiem bo nie zdazylam zwiedzic, moja przyjaciolka ktora jest w ciazy uczy sie ze mna i nie pozwala mi wychodzic wieczorami :-D bo skoro ona bawic sie nie moze to ja tez ;-);-) spimy w bursie i placimy 25zl za noc a mamy pokój z łazienka wiec wypasik za niska cene :tak:

bohaciefka super pomysl z ta kronika :tak:

barmanko wlasnie tez o tym myslalam zeby watek o tesciowych zamknac bo ja juz od dluzszego czasu boje sie tam pisac :eek:

aga km no kochana juz wiem dlaczego Jaga taki pulpecik jest: wszystko mamie zabiera. Jezu i Ty mowisz ze jestes na diecie ??? Dziewczyno ZNIKNIESZ !!!!

Ewka WITAJ :tak:

zaraz nadrobie dalej, musze troche odpoczac ;-)

Jolu Bardzo mocno trzymam kciuki !!! Jestes bardzo silna i napweno sobie poradzisz ! Serduchem jestem z wami !!!!

Martalis jako rehabilitanka odradzam chodzika, nie tylko z uwagi na kregosłup ale i bioderka oraz stopy:no::no::no: WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI MIESIECY

Owca teorie tesciowych sa najlepsze :-D

joluś, wszystko będzie dobrze zobaczysz!!!!
a powiedz mi - wynik operacji i to czy wszystko zakończyło sie pomyślnie będzie od razu, czy musicie czekać kilka dni?
mocno, mocno trzymam kciukasy za was :****
i widzę że moniqsan wszystko ładnie ci opisała tak więc nic nie trzeba dodawać :tak:
ojj ale fajne gratisy dostałaś :tak: u nas to lipa z tym jest :sorry:

cisowianka, nie każda z nas ma czas by pisać co dziennie :tak: mi jest o tyle łatwiej że do południa mąż jest w domu, więc mogę zająć się komputerkiem. wieczór odpada, bo młody sam długo się nie pobawi. dopiero wieczorem jak już śpi to nadrabiam wątki :happy:

mamstud, ty głuptasie :-p:-p:rofl2:

martalis, ja chodzika na pewno kupowac nie będe :no: i jednej naszej znajomej oznajmiłam że jak go kupi (bo chciała kupic na prezent dla synka) to ją razem z tym chodzikiem...no wiecie - ten teges :wściekła/y::wściekła/y: ja chcę kupić taki pchacz, pisałam o nim na wątku z zaabawami :tak:

o tak, aga, zgadzam się z tobą, też bym chciała wrócić się do czasów gdy Marcelitka przywoziliśy ze szpitala :rolleyes2: och to było coś pieknego... do czasu porodu też się mogę wrócić, tylko że już nie chce przeżywać tego co moje ciało przechodziło po porodzie:no::hmm::hmm: to chce wymazać... zapomnieć....

aneteczka, śliczny kombinezon. zielony rządzi :happy::happy:

uuuu ewka, widzę że z ciebie forumomanianka rośnie :-D:rofl2::rofl2:

martalis, caluski dla syneczka z okazji urodzinek :***

owca, teściowa bosssska :laugh2: ech dzieci czasem mają takie dni marudnika, same pewnie nie wiedzą czego chcą :sorry:

aga, olśniło mnie!!! dawaj choć zamieniamy się dzieciakami :-D:-D toż to przecież jest mój system dnia - to że ona chodzi spać koło północy, ja też tak chodzę, to że ona śpo do 9 - ja też tak lubię :tak: bo z tym moim urwisem to jeszcze ciemno za oknami a on już się budzi i mnie woła. a usypia grzecznie, najpóźniej 20 i jest w łóżeczku:tak:

malinka, co do zamknięcia forum o teściowych, myślę że właśnie wiele z nas nie pisze z obawy przed ewentualną wpadką ;-)ja chyba takich obawów nie mam, moja mama nawet komputera nie ma, teściowa też - no ale zawsze ktoś "życzliwy inaczej" może donieść :cool:

a już się cieszę na samą myśl o zakmnięciu tego wątku :-D:-D bo dla przypomnienia w grudniu lecimy na 3tyg do Pl więc pewnie po powrocie cały wątek będzie mój:rofl2::rofl2:

hej
mam pilne pytanie
czy jak mialam mleko odciagniete w lodowce potem podgrzalam a mala nie wypila calego czy mozna spowrotem do lodowki wlozyc i potem znowu pogrzac i podac dziecku?
dzieki za pomoc!!!!!!!!

reklama
mąż kąpie małego, więc mam chwile

wszystkiego najlepszego dla Xavera, niech rośnie duży, zdrowy i wesoły, no i niech nie męczy mamusi, nie marudzi, dobrze śpi i pięknie je

oj Barmanko chyba masz rację, wciągnie mnie to forum

no i oczywiście rocznik 82 jest the best!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry