Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej wariatki, ale się rozpisałyście ;-)
agakm- jagódka jest boska, zresztą mamusia też wygląda uroczo :-)
ewka82- witaj ;-), widze że jesteś mój rocznik :-)
;-)
)
:-).Przepraszam, ze dopiero teraz ale ja dziś jestem zakręcona bo "maruder" pobił samego siebie w zamęczaniu matki

.Dobrze,że przyjechał M i przejął. kontrolę.
ankzoc rozbawilas mnie tym pytaniem o dostęp do zamknietego dla tej Pani he he he 
bo skoro ona bawic sie nie moze to ja tez ;-);-) spimy w bursie i placimy 25zl za noc a mamy pokój z łazienka wiec wypasik za niska cene 

WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI MIESIECY

u nas to lipa z tym jest 
mi jest o tyle łatwiej że do południa mąż jest w domu, więc mogę zająć się komputerkiem. wieczór odpada, bo młody sam długo się nie pobawi. dopiero wieczorem jak już śpi to nadrabiam wątki 

i jednej naszej znajomej oznajmiłam że jak go kupi (bo chciała kupic na prezent dla synka) to ją razem z tym chodzikiem...no wiecie - ten teges 
ja chcę kupić taki pchacz, pisałam o nim na wątku z zaabawami 
och to było coś pieknego... do czasu porodu też się mogę wrócić, tylko że już nie chce przeżywać tego co moje ciało przechodziło po porodzie

to chce wymazać... zapomnieć....

ech dzieci czasem mają takie dni marudnika, same pewnie nie wiedzą czego chcą 

toż to przecież jest mój system dnia - to że ona chodzi spać koło północy, ja też tak chodzę, to że ona śpo do 9 - ja też tak lubię
bo z tym moim urwisem to jeszcze ciemno za oknami a on już się budzi i mnie woła. a usypia grzecznie, najpóźniej 20 i jest w łóżeczku

bo dla przypomnienia w grudniu lecimy na 3tyg do Pl więc pewnie po powrocie cały wątek będzie mój