reklama

Mamy majowe 2009

hihi dzięki kobity, ja sama oglądam to teraz i beczę ze śmiechu ...

Moniqsan , wiesz ja sama się zastanawiam po kim on to ma, chyba faktycznie ciąży jakaś głupio szczęśliwa chodziłam :-D:-D:-D

reklama
Nina
dziękuję Ci kochana, buziak :tak: Miło mi. Siedzę sama w domu od kilku dni, dziecko non stop marudzi .... chyba potrzebuję tego typu miłych słów :sorry:

Confi
Jak byś się miała na takiego kota decydować, to przemyśl to 10 razy. My właśnie o takim marzyliśmy, ale trzeba się przygotować na bombę temperamentu. Wlezie Ci toto wszędzie - do pralki, lodówki, kibelka - żeby tylko zobaczyć co się tam dzieje. No i polowanie na pączki, drożdżówki i ciastka murowane. Jak przychodzą znajomi każdy musi pilnować oprócz swojego talerzyka również salaterek .... Trochę udręki, ale kot jest naprawdę wyjątkowy. Inny będzie leżał gdzieś na kanapie i tylko się mył, a on jest po prostu .... psem :rofl2:

Ostatnia edycja:
Nosz kurna!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeszcze 5 minut temu świeciło słońce i nagle lunęło :angry::angry::angry:
Chociaż.
Z drugiej strony dobrze że szykowałam się jak sójka bo na na pewno folii p.deszczowej bym nie wzięła (zresztą nie mam zamiaru jej użyć raczej - nienawidzę moknąć)

moniqsan
wiem jakie to miłe usłyszeć komplement, sama je uwielbiam:-):tak:

ja dzisiaj idę zajrzeć do biedronki bo pisała mi przyjaciółka, że są bodziaki z długim rękawkiem...podobno w fajnych kolorkach:tak::tak:

moniqsan
u Was przynajmniej wcześniej słonko świeciło..a u nas to jest dosłownie jakaś katastrofa cały czas jest tak szaro, że trzeba w dzień świecić światło w domu...normalnie rzygać mi się chce tą pogodą:no:

moniqsan- kąsliwości Ty Kochane... Moja Mała póki co rewelacyjnie mieści się w ciuszki 80!!!:-p:-p:-phehehe... Tylko szkoda, ze większość tych cudnych ciuszków (80, 86) przewidziane było na wiosnę/lato - pisalam Wam o slicznościach jakie dostałam... No więc znowu mi się dostały 2 torby :-):-):-)

co do kota - nooo - jestem jego Fanką!!! piekny i bardzo reprezentatywny!!!

kasia - ja też polecam Dentinox-Gel N (nam pomógł - i mi (bo i ja miałam problemy z zabkami w lipcu), i Malej przy wyzynaniu tez pomaga:tak:

Fajne te Wasze sierściuchy:-):-):-)

My własnie wróciliśmy z Miłoszkiem ze spaceru. Ładnie świeciło słońce, wiec myśle sobie po co sie w domu kisic. Kurcze jak wracaliśmy to juz zimno był, łapy mi zmarzły, dobrze ze małego ciepło ubrałam..

Nina- dzis w Lidlu tez widziałam bodzxiaki z długim rekawem, ja nie kupywałam bo mam zapas, jakies kocyki, reczniki, przytulanki tez były.

Ostatnia edycja:
reklama
Nina - w biedronce tez są świetne kombinezoniki (ostatnio chyba któraś nawet bardzo podobny kupiła na allegro) a cena tez nie jest zła - 49,99 zł. Moja Teściowa ostatnio dała mi cynk - no i rzeczywiście - fajne:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry