reklama

Mamy majowe 2009

reklama
jakie sliczne kotki :-) OWCY JEST NAJLEPSZY JAKBY BRODE MIAL TAK WYSZLO NA ZDJECIU :-)

KASIA ja tez jestem za dentinoc a jak nie to nie wiem czy u was jest CALGEL

CONFI damianek jest nie samowity ciekawe jak to przebije :-)

skoro mowa o pogodzie to my na szczescie zdarzylysmy wyjsc i wrocic a teraz leje jak cholercia.... szlam kolo szpitala i sie zastanawiam jak tam Jola z dziewczynkami...

Ja przed chwila wróciłam z cmentarza.Byłam wyczyscic pomniki moich dziadków, a zmarzłam jak diabli:szok::szok::szok:, najbardziej rece.Gdy wychodzilismy z domu świeciło słonce.Ćale szczescie ze zdazylismy wrócic do domu przed ulewa.Musze sie wam pochwalic, ze mąż tez mi pomagal na cmentarzu-czyscił razem ze mna:szok::tak::blink:, a Filipek spał sobie w wózku.
Teraz siedze i oglądam Rozmowy w toku-niezly temat.

K.M. - fajnie,ze Ci Twój M tak pomaga.. Porządki na grobach, to nie lada praca.. Ja niestety od kilku lat idę na "gotowe". Zresztą w tym roku z racji pojawienia się Małej - nie będziemy jeździć po wszystkich grobach - ograniczamy się do najbliższych - czyli 11 osób (2 cmentarze) + wieczorne światełka pod krzyżem na głównym cmentarzu.

Witajcie laski.Ale macie wene.Ledwo przeczytalam.My juz po szczepieniu.Mati wazy 8550 i wrost 73 cm.Ale tak czulam bo my przerabiamy juz ubranka na 80.
Rzeczywiscie maly moze miec uczulenia i w zwiazku z tym mamy odstawic podejrzane rzeczy czyli kaszki mleczno ryzowe i herbatki na dwa tygodnie.Po tym czasie podac znowu i sprawdzic co sie bedzie dzialo.Generalnie pani doktor powiedziala ze nie ma sie czym martwic bo dzieci z tego wyrastaja.Mlody byl dzielny nie plakal ,za to zdemolowal pol gabinetu:-D.wszystko w zasiegu jego lapek bylo zagrozone.A jak pani doktor chciala go zbadac to wlozyl jej noge do kieszeni i nie chcial wyjac :-).A na koniec puszczal baczki i to glosne.Na zczescie mamy fajna pediatre i usmiala sie co niemiara.

Przepraszam ale nie odpisze wszystkim bo jestem padnieta troche.Tak z grubsza to ja od kotow wole zdecydowanie psy.

Jolu trzymam kciuki.

Confi zgadzam sie Damian jest superowy.

Co do zelu to tez slyszalam o dentinoksie.Na pewno nie bobodent bo jest do kitu.

Slonko glowa do gory bedzie lepiej.

reklama
hehehe - kasiu - sluchaj a jak z gryzaczkiem?

wiesz ja Malej daję czasami skórkę z suchego chleba, i Ona tak sobie jeździ nią po tych dziąsełkach... Trzeba tylko pilnować by wyjąć chlebek jak namoknie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry