reklama

Mamy majowe 2009

Dziękuje wszystkim za życzonka dla Kamilka i dołączam się do życzeń dla Gaby i Fifiego
Jolu bardzo Ci współczuje zajść z teściową moja na szczęście jeśli chodzi o kase to dałaby nam wszystko ale z kolei nie ma kontaktu dużego z Kamilkiem bo ciągle zapracowana a co do kasy to ja mam tak ze swoim ojcem ciągle nam wypomina że daje i daje aż wstyd na miejscu ojca jeszcze gdyby faktycznie dawał to co innego a to co on oferuje to śmiech na sali zresztą opisze więcej ale nie w tym wątku
Monika męża byłego to bym sama rozjechała teraz na drodze :-D na Twoim miejscu
Aga jeszcze raz wytrwałości
Dziewczyny boje się tej grypy Ukraina tak blisko masakra...

reklama
Witajcie dziewczynki ponownie :-)
U mnie jak Ania zasnela to Krzysio sie obudzil:szok:,ale wsadzilam go w bujaczek i nie ma ze boli:-D
Obiad powtorka z rozrywki:-D czyli wczorajszy kroliczek w sosie smietanowym ugotuje tylko ziemniaki buraki sa zrobione jeszcze surowke z pory bo przynioslam swieza z ogrodka i finito:-D
Jolu bez obrazy ta twoja tesciowa to chyba pogielo i te frytki no nie:no:
Confi twoj Damianek jak moj Krzysio jak go tylko zostawie w lozeczku to po 10sekundach jest do gory nogam :szok:chociaz z niego jest taka kuleczka bo wazy9kg i ma 66cm,ale zwinna kuleczka:-D
postaram sie pozniej zamiescic zdiecia mojej familii w odp watek no i te nieszczesne suwaczki;-)

Jolu-wspólczuje takiej tesciowej, i powiem ci tyle zebys sie nie przejmowala takim gadaniem z jej strony.Ja tez nie dogaduje sie ze swoja i szczerze mam to gdzies .Bylo nawet tak, ze moja tesciowka wyliczala mi ile pieniedzy powinnam tracic tygodniowo na zycie.A jak to mowi moja znajoma "tesciowa jaka by nie byla to nie rodzina"

A moj Filipek robi juz trzecie podejscie do drzemki w ciagu dnia.A jest juz tak padniety, ze chyba nie ma sily aby zasnac:tak::tak::tak::tak:.

Dzień dobry mamusie wy to jesteście wariatki 15 stron w 2 dni :dry:wczoraj nawet nie zaglądałam ale już was nadrabiam i pochwale się kupiłam sobie zmywarke i M przy podłączeniu zalał mi kuchnie:wściekła/y: myślałam , że zabije :wściekła/y:
A filip ostatnio budzi się o 5 rano gotów do zabawy paść można a o 7 już idzie spać jak mamusia już się rozbudzi :sorry: trzeba to przetrwać

Zapomniałam sie Wam pochwalic, ze w sobote bylam z mezem w kinie.Poszlismy Na "This is it"z M.Jacksonem.Nawet ciekawy film.Pokazane jak Jackson ciezko przygotowywal sie do koncertu w Londynie i chociaz go nie dozył to ludzie moga zobaczyc ile pracy włozyl w te próby.Wcale nie wygladal na chorego czlowieka, a wrecz przeciwnie tanczył i spiewał jak młodzieniaszek.A moj maz po przyjsciu z kina do domu poprosil mnie zebym sciagnela mu z internetu wszystkie jego piosenki, bo bedzie słuchał w czasie jazdy do Holandii.I powiedzial, ze raz w miesiacu musimy robic takie wyskoki do kina.Fajnie:tak::tak::tak:

No wlasnie, a moj mezus dzisiaj wyjechal o 10 rano.Zobaczymy sie dopiero na Boze Narodzenie:shocked2::-(, no chyba ze jakis weekend bedzie mial wolny to wpadnie do domu.

Wszystkiego najlepszego dla półroczniaczków!!!

A u nas nadal panuje katar. Mały ma takie gluty, że nie wiem jak mogą się pomieścić w tak małym nosku. Ale tak serio to okropnie jest bo nie może biedny spać.

Nie chcę zapeszać ale chyba kupimy większe mieszkanko:tak:

teraz tak sobie weszłam na chwile poczytac i patrze ze zeżarło mi połowę posta :wściekła/y:
przepraszam i składam zyczenia naszym kochanym półroczniakom. Rośnijcie zdrowo maluszki i dawajcie mnóstwo uciechy swoim mamusiom :-):-):-)

dobry wieczor mamusie. jestescie niesamowite... tyle stron mam do nadrobienia:). my nie dawno wrocilismy do domu z wypraw do rodzin. jak zwykle bylo milo ale zaraz bardzo meczaco. dziewczynki mam do oddania algi morskie (bardzo szybko sie rozmnazaja a zal jest mi ich wyrzucac)http://www.algi.hdwao.pl/, wiec jak ktoras z was by chciala to bezproblemu przesle .

reklama
A co to za odbijanko???Kobitki gdize jesteście???:dry:

Mamusie jeszcze raz dziękujemy za życzenia.Filip chyba zrozumiał, że dziś ma święto i wszystkich dookoła raczył usmiechami a nawet wybuchami śmiechu:tak:. Nie chcę pisać, ze mamy nie męczył bo pewno jutro się to na mnie zemści:sorry2:.

Puk,puk a gdzie Barmanka,M&m's ,Mamstud???
Marzenka pewnie się przeprowadza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry