m@dz1@
Fanka BB :)
Dziękuje wszystkim za życzonka dla Kamilka i dołączam się do życzeń dla Gaby i Fifiego
Jolu bardzo Ci współczuje zajść z teściową moja na szczęście jeśli chodzi o kase to dałaby nam wszystko ale z kolei nie ma kontaktu dużego z Kamilkiem bo ciągle zapracowana a co do kasy to ja mam tak ze swoim ojcem ciągle nam wypomina że daje i daje aż wstyd na miejscu ojca jeszcze gdyby faktycznie dawał to co innego a to co on oferuje to śmiech na sali zresztą opisze więcej ale nie w tym wątku
Monika męża byłego to bym sama rozjechała teraz na drodze
na Twoim miejscu
Aga jeszcze raz wytrwałości
Dziewczyny boje się tej grypy Ukraina tak blisko masakra...
Jolu bardzo Ci współczuje zajść z teściową moja na szczęście jeśli chodzi o kase to dałaby nam wszystko ale z kolei nie ma kontaktu dużego z Kamilkiem bo ciągle zapracowana a co do kasy to ja mam tak ze swoim ojcem ciągle nam wypomina że daje i daje aż wstyd na miejscu ojca jeszcze gdyby faktycznie dawał to co innego a to co on oferuje to śmiech na sali zresztą opisze więcej ale nie w tym wątku
Monika męża byłego to bym sama rozjechała teraz na drodze
na Twoim miejscuAga jeszcze raz wytrwałości
Dziewczyny boje się tej grypy Ukraina tak blisko masakra...
,ale wsadzilam go w bujaczek i nie ma ze boli

wczoraj nawet nie zaglądałam ale już was nadrabiam i pochwale się kupiłam sobie zmywarke i M przy podłączeniu zalał mi kuchnie
myślałam , że zabije
trzeba to przetrwać
:-(, no chyba ze jakis weekend bedzie mial wolny to wpadnie do domu.