reklama

Mamy majowe 2009

kobitki pewnie seriale oglądają ze szklaneczką w ręce :-p
a u nas już laktacji chyba koniec dzisiaj prawie nie karmiłam bo Fisia dziąsła bolą i widziałam że nie mógł spokojnie ssać a cyce puste prawie , maruda dzisiaj z niego był okropny ale już śpi ciekawe ile dzisiaj pobudek będzie , wczoraj 4 :-(

reklama
Witajcie kobitki, maly zasnal wiec mam w koncu chwilke dla siebie bo ostatnio tragedia u nas jest, nic tylko placz i marudzenie. Wczoraj bylismy u tesciowej wiec maly marudzi bardzo bo tesciowa caly dzien na rekach nosila az mnie krew zalewa jak to robi, a jak prosze ja aby przestala to slysze w koloko ' wychowalam 3 dzieci i zadnemu krzywdy nie zrobilam" do tego targala tego mojego biednego malucha za rece i ciagnela do siedzenia jak tak wogle mozna grrr.... szkoda gadac. Wogle to wcielo mi duzego posta i nie pamietam co mialam napisac :eek:

Wszystkiego najlepszego dla polroczniakow!!!
AgA super ze juz po operacji teraz duzo zdrowka zycze !!!
Jolu rozumiem Ciebie i twoj zal do tesciowej u mnie nie lepiej, trzymaj sie kobitko bedzie dobrze!!! Zawsze masz kochane corcie i meza i oczywiscie Nas majoweczki :-)

Kurka i nie wiem co jeszcze mialam napisac:eek:

Co do klubu AA tez chetnie dolacze wczoraj wypilam z mezem 2 butelki winka i jakos ciezko sie rano wstawalo, a przed chwikla zrobilam malibu z przepisu mamymatysia - super przepis juz nie moge sie doczekac az bedzie gotowe :-)

Witam,
Ja mam dziś okropny dzień, nie będę sie rozpisywać, bo jeszcze ktoś niepowołany moze to przeczytać. Cóż, zawsze tak jest, raz pod górę, a raz z górki.Teraz mam pod górę. Trudno.
Cholera, ale jestem zła!!!!!!!!!!

reklama
jak tak tydzień będziesz się zniczulać to może się zle skończyć :-D

Gorzej może się skończyć jak się nie znieczulę:-D.
A tak poważnie to przydałby się już ten watek zamknięty(ukłon w stronę pani moderator) bo przynajmniej byśmy mogły z siebie wszystko wyrzucić bez obaw ze ktoś niepowołany przeczyta (no i nie trzeba by było się znieczulać;-))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry