reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mamstud
może spróbuj jeszcze dać małej rumianek u mnie zawsze pomaga...

mamamatysia
ja też tak słyszałam o marchwii

a teraz do wszystkich mamusiek, których dzieciaczki są niespokojne
próbowałyście podawać jakieś czopki??

moja Kasia strasznie dzisiaj marudziła...wiem, że dziąsła ją swędziały czy bolały (cholera wie:sorry2:) w każdym razie smarowanie dziąsełek pomaga na chwilkę ale przypomniałam sobie, że mam czopki:tak: :tak:może u Was też poskutkują
My mamy Viburcol - to są takie ziołowe, tak że na pewno nie zaszkodzą a może pomogą

Pewnie każda z Nas byłaby taka Dupa:-(....ja bym w życiu o tym nie pomyślała,
to przykre ale uczymy sie na błędach własnych i cudzych....:szok:
Oby szybko przeszło Gabuni

Widzicie, a ja podałam małej 3 dni temu jagody z jabłkiem Gerbera!! No i w sumie marchewkę dodaję do każdej zupki... Dupa ze mnie :-(

no jagody na pewno swoje zrobiły, spróbuj z tym rumankiem
ja zalewam torebkę tak w 150 ml i daję małej tak około 10 łyżeczek, zawsze sie przy tym krzywi ale później przynajmniej są efekty

nina27 u nas rumianek odpada - Gaba nie toleruje nic z butelki...
a co do czopków - podałam ten Viburcol dziś w nocy, pomógł na 3 godziny, zawsze to coś....

mamstud
może spróbuj jeszcze dać małej rumianek u mnie zawsze pomaga...

próbowałyście podawać jakieś czopki??

moja Kasia strasznie dzisiaj marudziła...wiem, że dziąsła ją swędziały czy bolały (cholera wie:sorry2:) w każdym razie smarowanie dziąsełek pomaga na chwilkę ale przypomniałam sobie, że mam czopki:tak: :tak:może u Was też poskutkują
My mamy Viburcol - to są takie ziołowe, tak że na pewno nie zaszkodzą a może pomogą
Z rumiankiem tez trzeba uważać bo wywołuje alergię.Coś o tym wiem bo przeszłam przy Mateuszu.Im więcej dawaliśmy herbatki tym było gorzej.Dopiero po wnikliwej obserwacji i eliminacji wszystkiego co jadłam(kilka miesięcy) okazało sie, że to rumianek był winny.Do dziś nie ma go u nas w kuchni.

Co do czopków to u nas Viburcol w ogóle nie działał:-(.Ale spróbuj może akurat.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry