monika1977
Fanka BB :)
A ja ładuje normalne zdjecia i same mi się zmiejszają.Kuzwa ,a może ja mam tak ustawiony aparat.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moze tak byc ze normalne tez sie ładuja ja jakos zawsze sobie zmniejszałam :-) to tak z przyzwyczajenia jak wysyłam w mailach to krócej trwa ładowanieA ja ładuje normalne zdjecia i same mi się zmiejszają.Kuzwa ,a może ja mam tak ustawiony aparat.
tylko wieczorem mnie nie było a już tyle stron natrzaskałyście 

Zuzia po raz pierwszy obudziła sie już o 24, później chyba ok.1
później jak obudziła się o 3 to trzeba było ją bujać bo inaczej płakała
w końcu wpakowałam ją w wózek i tam zasnęła i spała tak do 7:50
Teraz mała znowu mi zasnęła, jak się obudzi to ubieramy się i idziemy na spacerek
:-) a na dworze zimno, brrr..

może chociaż rozmowa z córką da jej coś do myślenia..

paranoja
nie wiem jak można się tak zachować, przecież to nic takiego, że teściowa chciałaby też zajmować się drugą wnuczką, a raczej to przecież normalne, że swoją uwagę poświęca jednej i drugiej wnusi. Dobrze, że teściowa jej powiedziała, że już Wam obiecała..
a jednak kupka potrafi poprawić humor 

Większej głupoty nie słyszałam. To nie przez ich zaniedbanie. Jak się pytałam dlaczego on wymiotuje, to lekarka mi powiedziała, zebym się cieszyła ze to zakażenie wcześniej wykryli, bo mógł skończyć na intensywnej terapii.