reklama

Mamy majowe 2009

jak ją sklonuje to Ci podeślę:tak:- chociaż ma 3 siostry i wszystkie sa takie fajne:tak:
A czy Ty masz teścia? bo nie pamiętam:sorry:

AgA....mam...ale tesc to jest taki zamkniety w sobie....a wogole chyba tez mnie nie lubi....:-(:-(:-(.....choc powiem Ci ze jak teraz ostatnio byl;ismy w Polsce i byly juz dziuewczynki to on tak jakbuy bardziej taki milszy sie zrobil....nie dla mnie ..dla dziewczynek....zawsze z checia przychodzil...bujal....:tak:.....

Ja wogole zawsze myslalam ze mam fajnych tesciow a tu ostatniuo taki zonk...:szok::szok:.....

Ostatnia edycja:
reklama
ona nawet chciala ( jak byla pierwsza wersja jak bylam w ciazy ze u niej zamieszkamy ) ze wezmie malego do pokoju obok swojej sypialni :szok: tylko nie bardzo ja zrozumialam ja bym musiala caly dom prawie przejsc aby wstac do dziecka :szok: a juz nie ma szans abym uslyszala jak placze w nocy

:eek::eek::eek::eek:...:-D:-D:-D:-D:-D dobre....

Żeby nie zaśmiecać to tylko jeszcze napisze ze Ona jak idzie ulic to uśmiecha sie do ludzi których mija....:tak: a ludzie...albo oddają uśmiech albo patrzą jak na nienormalna.....:-D
acha no i jak stiomy na dworcu pkp w 100 os. tłumie to kazdy menel do niej po prosbe przyjdzie....a ona zawsze cos kazdemu da....:eek:

Mnie tylko meczy to ze ona nie potrafi usiedziec- bola ja nogi jak siedzi i ciagle cos musi robic...i zawsze jak wpadnie na kawe to pyta co mi pomóc....jak mówie ze nic...to ona..."to ja chociaz Ci odkurze":sorry:

A jak wpada na obiad to przywozi swój obiad swoj deser dla nas i ...swój obrus....(no ale tu to juz przegiecie):confused2:

KONie
c

A u nas dzis 16 stopni i prz\epiekne sloneczko....:-):-):-):-)

JOLA no co ty u nas wlasnie sie rozpadalo...

wiecie co ja Wam zazdroszcze mimo wszystko tesciowek... ja niby mam ale nawet jej na oczy nie widzialam.... dziwne wiem, ale to skomplikowana sytuacja...:zawstydzona/y::-D

TSARINO gratulacje zabkow :-) a z ta lyzeczka to dalas czadu :-D:-D

BARMANKO nie martw sie ze nie bylo pozegnania z cycusiem. zrobilas co trzeba zeby Marcelitko byl zdrowiutki i szczesliwy. Zrobilas co sie dalo i za to ci chwala :-):tak:

Aga siostra jes nieoceniona... :eek::shocked2:ja nie wiem ale chyba kazdy by chcial pozajmowac sie malym dzidzusiem, to chyba nawet przyjemosc a nie obowiazek, tym bardziej na przyslowiowe 15 min.... ja tez mam siostre i wrecz placze mi do telefonu ze do niej nie przyjezdzamy, a jak sie zobacza to z oka jej nie sposzcza...

MARTALIS ZDROWKA DLA SYNKA...

a czy dzis swietujemy jakas miesiecznice??

Żeby nie zaśmiecać to tylko jeszcze napisze ze Ona jak idzie ulic to uśmiecha sie do ludzi których mija....:tak: a ludzie...albo oddają uśmiech albo patrzą jak na nienormalna.....:-D
acha no i jak stiomy na dworcu pkp w 100 os. tłumie to kazdy menel do niej po prosbe przyjdzie....a ona zawsze cos kazdemu da....:eek:

Mnie tylko meczy to ze ona nie potrafi usiedziec- bola ja nogi jak siedzi i ciagle cos musi robic...i zawsze jak wpadnie na kawe to pyta co mi pomóc....jak mówie ze nic...to ona..."to ja chociaz Ci odkurze":sorry:

A jak wpada na obiad to przywozi swój obiad swoj deser dla nas i ...swój obrus....(no ale tu to juz przegiecie):confused2:

KONiec

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bola ja nogi jak siedzi:confused2::cool2::szok::-D tym razem ja oplulam monitor na szczescie nic nie jadlam..

Dzień dobry, Majóweczki

Czy u Was tez jest taka piekna pogoda?:cool2: U nas świeci słoneczko.
Jestem z moim dziubisuem na spacerku, tylko na chwilę wpadłam do domku i zaraz ide dalej;-).

AgA,
gratuluję teściowej:tak:. Moja jest ok., ale Twoja bije wszystkie na głowę:rofl2:

KONiec

Nie no AgA......jeszcze "szczeke z podlogi zbieram" normalnie tylko wielkie gratulacje.:tak::tak::tak::tak::tak::happy:....no i zazdroszcze jak cholera....:sorry::sorry:

A jak tu puuuuuuuuusto dzis........hooop hooooop gdzie jestescie......
My mialysmy isc na spacer ale chyba Kornasia przepedzila od siebie deszcz i niestety zaczelo padac u nas......:-(..a byl taki piiiekny ranek....:shocked2::shocked2:

PRZEPRASZAM....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

rzeczywiscie cicho... czemu zawsze gdy ja mam czas?? :confused2::confused2:
JOLU no to kiedy na zakupki ruszacie? bedziecie sie wybierali pociagiem?

No i jak ja juz sie ze wszystkim "obrobilam" to yu takie puchy....buuuuuu:rofl2:

No jeszcze dokladnie nie wiem kiedy bo to zalezy jak Przemek bedzie mial off......teraz maja bardzo busy bo maja jakies wesela ........
Napewno bedziemy jechac pociagiem bo to szybko i latwo....tylko niecale 40 minut......ale jak juz bede wiedziala kiedy to dam Ci znac i napewni sie spotkamy......zreszta juz powiedzialam mojemu m ze musze sie spotkac z Toba na jakiejs kawusi lub spacerku ...choc krotkim.......:happy:
A tak wogole to ja juz bedzie ladna pogoda to ja zapraszam do Stamford.....naprawde jest sliczne......:-)

reklama
A ja tylko na chwile bo Zofik na spacerku wiec sprzątanie zaliczam:tak:
Właśnie zjedliśmy obiad z przepisu Moniq
TAGLIATELLE Z TUŃCZYKIEM I POMIDORKAMI SUSZONYMI
...powiem Wam pyyyycha.....Mojemu M aż sie uszy trzęsły

I juz wiem co zrobię na obiad jak zaproszę szwagra...:-pbo on mnie uważa za nogę od stołu w gotowaniu:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry