moniqsan- matko kochana ale ty masz zdrowie siedziec do 3 w nocy masakra.. ja wtedy karmie 2 raz malego...i ledwo co zyje...
nina,madzia,moniqsan,marzena80,boheciafka,barmanka,kornasia-dzieki kochane jestescie wszystkie z tym pocieszeniem i w sprawei spania kubuska i w sprawie pracy...
tak jesli chodzi o zaplecze wspomagajace dla dzieci polska jest daleko za murzynami, tak samo jesli chodzi o biurokracje w polsce.. w poslce dla tych 48 zl musielismy wypelnic chyba z 20 dokumentow a wczechach wystraczylo 1 dokument wyplenic zeby starac sie o te 1200.. a stanelo na....... ze wracam narazie do pracy na pelny etat.. tzn na 6,5 godziny - godzina na karmienie i pol obnizenie godzin pracy.. kubusiem zajmie sie mama przez te 2 tygodnie do konca litsopada i zobaczymy jak mojemu mezowi bedzie wychodzil grafik,,jesli okaze sie ze faktycznie bedzie mial dniowki caly czas to wtedy bede prosic szefa o pol etatu tak zebym 3 dni byla w pracy i 2 w domku z kubusiem... i to by mi i mamie odpowiadalo no ale narazie zobaczymy jak to bedzie... maly obudzil si dzis o 24.30, 3.30, 5,6 juz nie chce spac..:/// troche sei z nim pobawie znaczy sie on sie bawi na macie a ja siedze i was poczytuje.. i go uspie ,, ale pozniej juz spi tylko godzinke..:// ale dobre i to..