reklama

Mamy majowe 2009

mamamatysia- ciesze sie ze moje dziecko chcociaz na kogos działa uspokajajaco :-D, bo mi to czasami łeb peka ;-), no i szkoda ze nie mieszkamy blizej bo jakbysmy ich razem posadzili to moze by sie soba zajeli :laugh2: Tzn fifi siedzialby zapatrzony jak w obrazek a majka pewnie go lapkami by zaczepiła bo tak robi ze swoim kuzynem, ostatnio gryzła mu stopy :-D

Co do prezentów to ja dla niuni mam zamowione zabawki z fisher price, mojej kuzynki kolezanki maz przywieze nam z angli 40 % taniej niz u nas wiec sie oplaca:
oczywiscie jedna zabawka jest od nas, jedna bedzie od dziadkow a trzecia od chrzesnej, zebyscie nie pomyslaly ze zwariowalam i tyle kupuje dziecku pod choinke :-D
Witaj na stronie Fisher-Price.com!
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=buroll&id=37868
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=37834
Dzięki za stronkę.Wszystko co wrzuciłam na listę też jest z Fisher price:sorry:.Muszę zrobić listę i rozdac rodzince(tak sobie zażyczyli,)podali przedział cenowy a ja mam sama wybrac co będzie dla chłopców najbardziej atrakcyjne.

Wieka szkoda, ze nie mieszkamy gdzieś blisko:-(:-(:-(.Jestem ciekawa jak zareaguje na Nataszkę o d Marzeny kiedy się już zobaczymy.Do tej pory to inne dzieci ignorował, dlatego zdziwiłam się, że Maja zrobiła na nim piorunujące wrażenie(dobry ma gust swoją drogą:-))
Marzenko-Genialne!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DMi akurat jaguar w garażu niepotrzebny i futra nigdy bym nie założyła(chyba ze sztuczne-chociaż nie przepadam),co do osła......ja wolę mówić pracuś;-)
M@dziu-Fajna ta słuchawka, chyba zamówię mu na teraz przynajmniej jakiś pilot w domu ocaleje:sorry:

reklama
mamamatysia- no ciekawe............ ciesze sie ze tak mu sie spodobała majeczka, fajnie to musi wygladac jak cieszy sie do zdjecia :-)

marzena80- extra, ja sie z tym zgadzam :laugh2:

Jestem ciekawa jak zareaguje na Nataszkę o d Marzeny kiedy się już zobaczymy.Do tej pory to inne dzieci ignorował, dlatego zdziwiłam się, że Maja zrobiła na nim piorunujące wrażenie(dobry ma gust swoją drogą:-))
Ja też jestem bardzo ciekawa! A ja jak trzymam Natasze na kolanach przed komputerem i jest post Ankzoc i to duże zdjęcie Mai to Natasza też się bardzo w nie wpatruje!!! Natka też za bardzo nie zna innych dzieci. Jedynie w sobotę była tu szwagierka z mężem - emerytem i tym dzieckiem co nie chodzi, nie stoi i nie raczkuje, ale ma kolczyki (wiem potwornie złośliwa jestem:-Dale tak już mój urok:tak:;-)) i Natasza strasznie wyciągała rączki do Tośki i chciała ją dotknąć, a tamta w płacz! Zresztą tamto dziecko na wszystko reaguje płaczem. Po prostu starszne! A jak ona tylko zaczyna to tatuś natychmiast do niej biegnie i ją szybciutko na rączki bierze i tuli...

hej

MAMAMATYSIA -sto lat z okazji urodzinek,spelnienia marzen i tego co sobie zyczysz

dla polroczniakow tych wczorajszych i z dzis -wszystkiego naj naj

barmanka wspolczuje z ta skaza ,napewno sobie poradzicie i wszystko bedzie dobrze

duzo zdrowka dla choruszkow.

tez szczepie na wszystko co jest w kalendarzu szczepien ale niewiem czy dobrze

mam takie pytanko czy jak karmicie ,to dzieciaczki sie poca???bo moj strasznie jest mokry ,plecki ,glowka.

hej

MAMAMATYSIA -sto lat z okazji urodzinek,spelnienia marzen i tego co sobie zyczysz

dla polroczniakow tych wczorajszych i z dzis -wszystkiego naj naj

barmanka wspolczuje z ta skaza ,napewno sobie poradzicie i wszystko bedzie dobrze

duzo zdrowka dla choruszkow.

tez szczepie na wszystko co jest w kalendarzu szczepien ale niewiem czy dobrze

mam takie pytanko czy jak karmicie ,to dzieciaczki sie poca???bo moj strasznie jest mokry ,plecki ,glowka.
Dziękuje za życzenia:-).
Fifie mu tez poci się główka podczas karmienia.Lekarka powiedział ,ze to normalne bo dzieci nie mają jeszcze ustabilizowanej trmoregulacji.Ni i kazała podawać kropelkę D3
Ankzoc-Ludzie maja niezłe schizy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny, jak tak tylko z "doskoku", bo Szymon sie obudzil..

Ja tez nie będę szczepic ani siebie ani malego na grype. Konsultowalam sie z przyjaciolka lekarzem, ona tez sie nie szczepi. Moja zaprzyjazniona położna też nie. Mówi, że od szczepionki osłabiają się naturalne mechanizmy obronne organizmu. o ile dobrze ja zrozumialam, to gina przeciwciala. Ale specjalista nie jestem...

Dobrze Ankzoc i Slonko, ze nie idziecie do przychodni. Slonko, a moze by lekarz przyjechal do Was? Skoro macie takie opóźnienie...

A tak krotko mowiac to moje zdanie jest takie, ze oczywiscie - unikac kontaktu z innymi ludzmi w miare mozliwosci, zwlaszcza naszych maluszkow, ale z drugiej strony nie wpadac w panike.
Te informacje, ktore podaja o ilosci zachorowan nie sa wg mnie wiarygodne, bo sami powiedzieli wczoraj w wiadomosciach, ze jak ktos ma naprawde grype, to nie ma sil wstac z lozka. A ci ludzie, ktorzy tak licznie teraz siedza w poczekalniach maja przewaznie przexiebienie...Tak samo w szkołach - rodzice po prostu nie puszczają dzieci do szkoły, ale to nie oznacza, że zaraz wszystkie mają grypę. Grypa jest wtedy, jak boli całe ciało, od głowy aż po paznokcie u nóg i jest gorączka ponad 39 st. przez 3 dni...
Ale Oczywiscie nie bagatelizuje zagrozenia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry